Pokalbių laidos „The Daily Show“ metu 43-ejų metų amžiaus aktorė vedėjui Hasanui Minhaj atskleidė, kad jai buvo uždrausta lankytis disneilende, tiesa, tik 30 dienų. Paaiškėjo, jog ji nufotografavo draudžiamą objektą, skelbia people.com.

„Padariau nuotrauką slaptame tualete, o ten fotografuoti draudžiama... ir po to 30 dienų negalėjau lankytis disneilende“, – papasakojo ji.

„Tiesa, man paskambino „Disneyׅ“ atstovai ir paklausė: „Rebel, gal kartais kurį nors mėnesį būsite išvykusi ar filmuositės? Draudimas galėtų įsigalioti būtent tada.“

Pagalvojau ir atsakiau, kad būtų labai gerai neiti į disneilendą birželį“, – pridūrė australė.

„Tokiais atvejais ir supranti, kad esi garsus“, – pastebėjo H. Minhaj.

Rebel Wilson

Disneilendas pasižymi gana griežtomis taisyklėmis, pavyzdžiui, kai kuriose vietose draudžiama fotografuoti, – tęsė laidos vedėjas. – Bet jeigu parko darbuotojai paskambina nusižengėliui ir paklausia, kuris mėnuo geriausiai tinka, tai tas asmuo tikrai nėra eilinis mirtingasis.“

R. Wilson taip pat prisipažino, kad prieš kelerius metus savo 40-imtmečio proga nakvojo parke.

„Išmiegojau naktį parke, tada pasiėmiau neįgaliesiems skirtą motorolerį ir važinėjau vienui viena... Buvo labai smagu“, – teigė ji.

R. Wilson gyvenime disneilendai užima gana svarbią vietą, būtent viename iš atrakcionų parkų ji susižadėjo su savo mylimąja Ramona Agruma.

Praėjusį mėnesį dalyvavusi laidoje „The Drew Barrymore Show“, aktorė nurodė, kad, norėdama įgyvendinti šį sumanymą, ji netgi paskambino „Disney“ generaliniam direktoriui Bobui Igerui.

„Jis yra „Disney“ bosų bosas. Pamaniau, jeigu jis sutiks, vadinasi, taip likimo lemta, ir teks pasipiršti, – sakė ji. – Gavau leidimą atitverti dalį disneilendo teritorijos, pasamdžiau smuikininką, kuris grojo klasika tapusių „Disney“ animacinių filmų melodijas... Buvo išties romantiška.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją