Firminio deserto niekuomet nepamatysite vitrinoje

„Pavlova“ – tai šimtmetį skaičiuojantis baltyminis morenginis desertas, kurio gamybai „Ogmios mieste“ įsikūrusi kavinukė „Pavlova“ naudoja tik natūralius, šviežius produktus ir uogas, o patys desertai kepami vietoje ir gaminami tik gavus užsakymą, stebint klientui.

Pavlova

„Pavlova“ nemėgsta laukti – norint pasigardžiuoti ja tuomet, kai ji vis dar tobulai traški išorėje ir maloniai minkšta viduje, o viršutinis plaktos grietinėlės ir uogų sluoksnis dar nepraradęs efektingos savo išvaizdos, geriausia jį suvartoti kuo greičiau“, – sako kavinukės įkūrėja Sniežana.

Pavlova

Paprašyta šiek tiek plačiau papasakoti apie firminį kavinukės „Pavlova“ desertą ir išduoti paslaptį, kodėl jo nepavyks pamatyti kavinukės vitrinoje, Sniežana nusišypso ir išduoda paslaptį: „Mūsų firminis „Baltoji Pavlova“ desertas toks subtilus ir ypatingas, jog privalo būti valgomas kuo šviežesnis. Tai tobulos tekstūros ir skonių balanso įsikūnijimas, tačiau praėjus vos 15 minučių nuo pagaminimo, deserto skonis ir išvaizda ima keistis, o efektas nykti.“

Tad šio deserto vitrinoje galite net neieškoti, ten jo tikrai nepamatysite. Tačiau užsakyti – visada galėsite!

Pavlova

Savaitgaliai su popietės arbatėle ir „Pavlova“ deserto gamybos dirbtuvės

Nuo šiol „Ogmios miesto“ lankytojai turės vietą, kur kiekvieną savaitgalį galės pasimėgauti anglų taip liaupsinama popiečio arbatėle, mat savaitgaliais, nuo 15 iki 18 valandos, „Pavlova“ kvies pasimėgauti šiuo gėrimu, patiekiamu su sumuštinukais ir/ar desertu. Arbatos mėgėjai čia ras nemažą rūšinės arbatos kolekciją.

Pavlova

Bet tai dar ne visos šioje desertinėje vykstančios atrakcijos! Čia organizuojamos ir „Cafe Studio“ konditerijos pamokėlės, kurių metu galite susikurti savo „Pavlovos“ desertą ir sužinoti visas šio deserto gamybos subtilybes! Tai nuostabi idėja gimtadieniams ar kitiems susibūrimams.

Pavlova

Tinkamiausios vietos paieškos ir su „Ogmios miestas“ atrasta bendrystė

„Mūsų įrangai ir konceptui būtina laikytis tam tikrų reikalavimų, o „Ogmios miestas“ visus juos atitiko. Tai sparčiai auganti ir vis daugiau lankytojų pritraukianti vieta, o čia įsikūrę matome ir daugiau privalumų: džiaugiamės atskiro įėjimo teikiama nepriklausomybe, jaukiomis erdvėmis bei paslaugiais administracijos darbuotojais, kurie rūpinasi, jog čia būtų gera visiems: ir klientams, ir nuomininkams, – savo patirtimi ir motyvais įsikurti „Ogmios mieste“ dalijasi desertinės įkūrėja Sniežana bei priduria: – „Ogmios mieste“ mus priėmė labai entuziastingai! Nuo pat pirmojo kontakto užsimezgė šiltas ryšys ir malonus bendradarbiavimas. Iš administracijos sulaukėme tikrai labai daug palaikymo ir rūpesčio, nustebinusio ne tik mus, bet ir mūsų partnerius iš Estijos, kurie taip pat jau nekantrauja susipažinti su „Ogmios miesto“ administracija“.

„Pavlova“ Ogmios mieste“ – vieta pasmaližiauti ir maloniai pabendrauti

Desertinės „Pavlova“ aistra – balansas. Balansas tarp saldumo ir gaivos, skonio ir kalorijų, gyvenimo rūpesčių ir malonumo. Čia turėsite galimybę paeksperimentuoti, išbandyti naujus skonius, atrasti mėgstamiausius jų derinius.

Pavlova

Naujasis „Ogmios miesto“ smaližių traukos centras „Pavlova“ – tobula vieta tiems, kas nori ne tik pasigardžiuoti unikaliais, šviežiais ir gardžiais desertais, bet ir pabūti subtilioje aplinkoje bei leisti savimi pasirūpinti paslaugiam ir labai šiltai bendraujančiam personalui.

Tad nesvarbu, švenčiate gimtadienį, krikštynas, ieškote jaukios vietelės pasibuvimui su šeima ar tiesiog norite nueiti į pasimatymą su pačiu savimi bei suvalgyti ką nors savito ir gardaus – desertinė „Pavlova“ puiki vieta tai padaryti! Ją rasite „Ogmios mieste“ (Verkių g. 31A, Vilnius).