Victoria ir Panavas Jha viešbutyje „Grand Bohemian“ kilo liftu į 16 aukštą, kur turėjo priimti savo vestuvių svečius, tačiau liftas užstrigo. Kartu su jais buvo Victorios sesuo ir trys svečiai, praneša dailymail.co.uk.

Galiausiai juos išvadavo Šarlotės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos darbuotojai, tačiau vakarėlis jau buvo pasibaigęs. Incidento metu niekas nenukentėjo. Jaunavedžių liftas įstrigo tarp pirmo ir antro aukšto.

„Iš pradžių pagalvojau, kad liftas tiesiog kelioms sekundėms stabtelėjo, ir laukiau, kol vėl pradės kilti. Paskui pastebėjome, kad jo durys truputį praviros“, – papasakojo jaunikis.


„Liftas spėjo pakilti gal pusantro metro ir viskas – užstrigo, – tęsė jis. – Durys šiek tiek prasivėrė, ir priešais save išvydau betoninę sieną. Supratau, kad liftas sugedo.“

Nuotaka džiaugėsi, kad įstrigo ne viena, o su savo mylimuoju ir seserimi. Atvykę priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos darbuotojai nusprendė, kad geriausias būdas išvaduoti lifte įkalintus žmones – iš ketvirto aukšto, todėl specialia gerve pakėlė liftą. Tada lifte buvę žmonės užsidėjo saugos diržus ir išlipo pro lifto lubose esančią angą.

Victorios sesuo buvo išvaduota pirmoji. Anot ugniagesių, ji atsisuko ir pasakė: „O dabar ištraukite mano seserį, ji vilki vestuvinę suknelęׅ.“

Pora įsiamžino su ugniagesiais, o Šarlotės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba savo feisbuko paskyroje pasveikino jaunuosius.

„Sveikiname poną ir ponią Jha vestuvių proga, – parašė tarnybos personalas. – Nors nebuvome oficialiai pakviesti, bet ir neįsibrovėme į vakarėlį.“

P. Jha sakė, kad, keliamas iš lifto, jautėsi kaip „Jamesas Bondas ar filmo „Neįmanoma misija“ herojus“.

Anot Victorios, nors viskas baigėsi gerai, jai nesmagu, kad negalėjo atsisveikinti su svečiais: „Nepavyko nei pašvęsti, nei atsisveikinti. Ne kokia vestuvių vakarėlio pabaiga.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją