Prieš keletą metų grožio konkurso „Mis Kroatija“ laimėtoja tapusi trisdešimtmetė tikrai ne pirmą kartą priverčia smarkiau suplaktų seksualių formų mėgėjų širdis. Nuotraukos, kurioms ji pozuoja su atviromis suknutėmis ir minimaliais bikiniais Majamyje ir Londone, tik dar labiau padidino per Katare vykusį pasaulio futbolo čempionatą pelnytą šlovę, rašo „Daily Star“.

Nors šiuo metu I. Knoll yra mieste, gerbėjus ji sumanė pradžiuginti keliomis įžūliomis paplūdimyje darytomis nuotraukomis.

Joms ji pozuoja beveik nuoga – su peršviečiama blizgučiais nusagstyta suknele ir itin šykščiomis kelnaitėmis. Vis dėlto krūtis gražuolė prisidengusi rankomis.


Per fotosesiją I. Knoll įsiamžino net keliomis gundančiomis pozomis, pavyzdžiui, klūpanti smėlyje ir atsirėmusi į koloną.

Į besileidžiančios saulės spindulių glamonėjamus savo dievaitės figūros linkius žvelgiantys gerbėjai, kurių, šiaip ar taip, net 3,5 mln., su užmoju diskutavo, kuri iš nuotraukų pati fantastiškiausia.

Akivaizdu, kad pasirinkti vieną, jiems labai sunku – kone visi balsuoja už visas, o vietoj komentarų pripila širdelių arba viską pasakančių „wow“.

I. Knoll nesivaržydama džiaugiasi naktiniu Londono gyvenimu. Visiškai neseniai ji smaginosi Floydo Mayweatherio gimtadienio vakarėlyje riedučių arenoje. Iš Balkanų kilusi tamsiaplaukė į jį atvyko pasidabinusi pritrenkiančiai atvira suknele ir įspūdingais aukštakulniais.

Vokiškų šaknų turinti moteris iš vakarėlio išėjo labai vėlai. O gal kas pasakys, kad atvirkščiai – labai anksti, mat vaizdo įrašu iš renginio ji pasidalijo maždaug penktą valandą ryto.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją