Anot policijos, pranešimas apie minimą įvykį buvo gautas 12.35 val. Pranešėjas teigė, kad Statybininkų gatvėje neblaivūs asmenys ketina važiuoji „CityBee“ automobiliu.

Į įvykį žaibiškai reagavę pareigūnai, visai šalia esančioje Naugarduko gatvėje, sustabdė minimą automobilį. Pasirodo, kad vairuotojas tikrai neblaivus, jam nustatytas didesnis nei 1,5 prom. girtumas.

Liudininkai teigia, kad vaizdas priminė kovinį filmą, į įvykio vietą buvo atlėkę 4 policijos ekipažai, o asmenys buvo ištraukti iš „CityBee“ automobilio ir apieškoti.

„CityBee“ įmonės atstovė žiniasklaidai Justina Matuliauskienė Delfi pateikė komentarą apie incidentą.

„Galime patvirtinti, kad ketvirtadienį policija mus informavo apie galimai neblaivaus asmens vairuojamą „CityBee“ automobilį. Atsakingi kolegos susisiekė su pareigūnais ir padėjo suorganizuoti pasalą minėtam automobiliui. Vos automobiliui pajudėjus iš vietos, asmuo buvo iš karto sulaikytas, o kliento paskyra užblokuota.

Visuomet tokiais atvejais glaudžiai bendradarbiaujame su policija. Pasitaiko atvejų, kai pareigūnai patys mus informuoja apie galimai neatsakingą elgesį vairuojant „CityBee“ automobilį, kaip nutiko ir šį kartą. Tačiau taip pat pasitaiko atvejų, kai mūsų klientai ar kiti sąmoningi ir atsakingi piliečiai informuoja mus apie įtartiną „CityBee“ vairuotojų elgesį kelyje. Tokiais atvejais visuomet informuojame ir policiją.

Tokie incidentai pasitaiko itin retai, bet visuomet dirbame išvien su policija ir siekiame, kad žalą padaręs asmuo atsakytų už savo veiksmus įstatymų nustatyta tvarka.

„CityBee“ griežtai smerkia neatsakingą vairavimą ir imasi priemonių visų eismo dalyvių saugumui užtikrinti. Skiriame griežtesnes baudas nei reikalauja įstatymai. Kiekvienam „CityBee“ klientui, kuris dalijasi savo paskyra su kitais, vairuoja neblaivus ar neturėdamas vairuotojo pažymėjimo, gresia bauda iki 2000 Eur. Jau daugiau nei metus turime automatizuotą skambučių sistemą, kuri perspėja greitį viršijančius vairuotojus. Nuolat edukuojame savo klientus apie atsakingo elgesio kelyje svarbą, informuojame apie sudėtingas eismo sąlygas ir patariame, kaip išvengti eismo įvykių“, – rašoma komentare.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją