Būdama vos 26-erių Justina pasidarė skrandžio mažinimo operaciją. O neseniai jai prireikė ir dar vienos.

„Svėriau 130 kilogramų. Buvau tokia „big mama“. Ir numečiau aš apie 50 kilogramų. O kai labai greitai nukrenta svoris, tai nukrenta viskas. Ir užpakalio nebelieka, ir krūtinės. Tai esu krūtinę koregavusi, esu sėdmenis koregavusi, pilvo plastiką dariausi. Dantys ir, aišku, injekcijos.

Krūtinę, tiesą sakant, operavausi 4 ar 5 kartus. Tačiau, deja, teks ir dar kartą kartoti. Prisižaidžiau“, – apie laukiančius naujus kūno tobulinimo etapus laidoje „Kasdienybės herojai“ sako pašnekovė.

Moteris pripažįsta, kad tiek patobulintas kūnas – ko gero, dar ne riba. Svoriui vėl pradėjus augti Justinai neseniai prireikė ir dar vienos skrandžio mažinimo operacijos. Tačiau panašu, kad ši moteris pasiryžusi viskam.

O lietuviškąja Kim Kardashian Justina pradėta vadinti, kaip pati teigia, pasididinusi sėdmenis.

Justina Partikė

„Tu būk kuo nori, tave vis tiek tapatina su tuo. Aš tai noriu, faktas, būti savimi, o ne su kažkuo tapatintis, nes man dar tikrai daug žolės apšikti reikia, kad būčiau Kardashian lygio. Aš nesakau, kad nesu neskandalinga, bet ten kitas lygis“, – tiesiai šviesai laidoje rėžė moteris.

Šiandien plačiai besišypsanti Justina sako esanti patenkinta savo gyvenimu. Tačiau neslepia – jame buvo visko. Baigusi mokyklą išvyko į Jungtinę Karalystę užsidirbti, ten sutiko savo pirmąjį vyrą. Tačiau po nesusiklosčiusių santykių grįžo į Tėvynę su sūnumi ant rankų.

Sunkaus fizinio darbo Londone paragavusi Justina patikina prieš dešimtmetį grožio sferą atradusi visai atsitiktinai. Šiandien Justina su vyru, plaukų stilistu Vyteniu, sūnumi ir dukra gyvena Klaipėdoje. Tačiau moteris kas mėnesį savaitei skrenda dirbti į Jungtinę Karalystę.

Ji neslepia – dabar jai užtenka savaitę per mėnesį dirbti Londone, kad galėtų gerai gyventi.

„Gerai, gerai uždirbu. Bet aš pernelyg neišlaidauju. Aš nesakau, kad nieko sau neleidžiu. Tikrai labai mėgstu namus puoselėti. Čia mano silpnybė. Bet vis tiek aš esu taupanti. Aš labai mėgstu atsidėti, kad turėčiau bent pusei metų į priekį. Komunaliniams, maistui, kažkur išeiti“, – sako laidos pašnekovė ir prisipažįsta Jungtinėje Karalystėje per dieną uždirbanti ir po tūkstantį eurų.

Justina Partikė

„Kai per karantiną Lietuvoje dirbantis mano vyras kas mėnesį gaudavo 257 eurų paramą, aš dirbdama ir mokėdama mokesčius Anglijoje – po 6 tūkstančius“, – prisipažįsta Justina.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)