„Visus, kurie einate į Beyonce koncertus, Jėzaus vardu smerkiu: kaip jūs drįstate vadintis krikščioniais?“, – praeitą savaitę socialinėje žiniasklaidoje išplatintame vaizdo įraše teigia „Covered By God“ misijos steigėja.

„Man nesvarbu, kad kažkoks pastorius tam pritaria. Man nesvarbu, jei koks pastorius mano, kad ji šauni. Man nesvarbu, jei koks pastorius skatina dainuoti jos dainas, nes jie visi klysta“, – teigia pastorė.

Nors Beyoce ir jos sutuoktinis Jay Z dažnai siejami su įvairiomis sąmokslo teorijomis, kaltinimai, kad dainininkės koncertai, esą, yra didelio masto raganų sąskrydžiai – kažkas naujo.

„Įprastai raganų sąskrydžiai nebūna dideli. Ten dalyvauja nuo trijų iki septynių asmenų. Kai kalbame apie tūkstančius, tai tikras raganų avilys. Ir visi pas Beyonce? Ir jūs dar drįstate vadintis krikščioniais? Dievas jums teisėjas“, – dėsto amerikietė.

Žurnalistams dėl komentarų nepavyko susisiekti nei su pačia pastore, nei su Beyonce atstovais spaudai.

Įdomu tai, kad prieš kelerius metus tviteryje ta pati pastorė išpažino meilę Beyonce ir netgi teigė jaučianti priklausomybę nuo jos dainos „Why Don’t You Love Me“, o 2014 metais netgi dalyvavo koncerte.

Pasirodo, viskas, ką internete T. Montgomery skelbė iki 2015 metų rugpjūčio, nieko verta, nes tada ji dar nepažino Dievo – bent jau taip ginasi pati moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją