„Šioje dainoje – mano vaikystės įvykiai – draugystės, netektys, meilės, nesusipratimai. Daina kalba apie tai, kaip gyvenimas išmoko mus mylėti ir kentėti. Viskas, ką patiriame, ugdo kantrybę, ištvermę, moko išbūti kančioje ir vertinti, ką turime“, – pranešime spaudai sako atlikėjas.

Naujoji Manto Jankavičiaus daina – tai atviras ir jautrus pokalbis su klausytojais. „Mes, žmonės, visi esame labai panašūs, visi jaučiame tą patį. Privalau būti atviras klausytojams, jei noriu iš tiesų pasiekti žmonių širdis“, – sako Mantas.

Kovo 8, 9 ir 10 dienomis savo klausytojus Mantas džiugins koncertais, kuriuose skambės šis kūrinys, naujausi singlai ir populiariausios atlikėjo dainos. Moters dienos proga atlikėjas žada įsimintiną reginį su specialiai tam sukurta scenografija ir širdį šildančiu repertuaru.


„Šie koncertai - apie meilę, pagarbą ir dėmesį moterims, apie gražius, bet tuo pačiu juokingus, vyrų ir moterų skirtumus. Todėl mano koncertuose laukiamos ne tik moterys, bet ir vyrai – išleisti vieną moterį į mano koncertą pavojinga“,- juokauja Mantas.

Koncertai vyks Kovo 8 dieną Vilniuje, „Compensa“ koncertų salėje, kovo 9 dieną Klaipėdoje, „Žvejų rūmuose“ ir kovo 10 dieną Kaune, VDU didžiojoje salėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją