Vestuvių dienos rytą Svonsyje gyvenančią 27-erių metų moterį užklupo ypač skaudi žinia. Jos išrinktasis, 24-erių Kallumas Nortonas, pranešė ją paliekantis. Policininku dirbantis vyrukas šitaip nusprendė po ketverius metus trukusios artimos bičiulystės ir, kaip matyti, vos vos suspėjo paskelbti negailestingąjį verdiktą.

Kayley ištiko šokas, bet ji tvirtai nusprendė nepasiduoti širdgėlai ir... tęsė pasirengimą vienam reikšmingiausių gyvenimo įvykių – vestuvėms. Paliktą nuotaką, aišku, palaikė draugės ir artimieji, tačiau, matyt, daugiausia ryžto suteikė 65-erių metų motina. Kayley, tarsi nujausdama po kelių mėnesių motiną ištiksiančią mirtį, padarė viską, kad jai brangus žmogus pamatytų dukrą ištekančią.


Viską pavyko padaryti maždaug taip, kaip planuota, įskaitant dekoracijas, maistą, kalbas, palinkėjimus, šokius ir netgi fotosesiją, kuriai teko pozuoti be jaunikio, rašo „Mail Online“.

Nors Kayley viešai nepaskelbė, kuo vardu neįtikėtiną kiaulystę jai iškrėtęs menkysta, netruko paaiškėti, kad žmogus, už kurio ji turėjo ištekėti, buvo Gvento policijos gretas ne per seniausiai papildęs pareigūnas Kallumas Nortonas. Jau per vestuvių repeticiją jis, tiesą sakant, elgėsi dviprasmiškai, tačiau iki pat galo slėpė savo užmačias.

Taigi, net pasišalinus jaunikiui vestuvių planas nesužlugo. 12 tūkst. svarų sterlingų (13,5 tūkst. eurų) atsiėjusi šventė buvo iškelta „Oxwich Bay“ viešbutyje Gaueryje.

Vestuvės įvyko rugsėjo 15 d. Praėjus keturiems mėnesiams mirė Kayley motina. Visgi jai teko laimė sudalyvauti dukters vestuvėse ir Kayley tai yra dar viena dingstis pasidžiaugti, kad šventės neatšaukė.

Kayley tvirtina dar nekalbėjusi su nuo altoriaus pasprukusiu išrinktuoju, nemačiusi jo ištisus penkis mėnesius.

Jeigu smalsu, kaipgi praėjo Kayley medaus mėnuo, tenka pranešti, kad jį moteris nutarė pakeisti kelione su draugėmis į Niujorką.

„Medaus mėnesio dar nesuplanavau. Mirė mano motina, taigi patyriau dar vieną skaudų smūgį. Kita vertus, dabar tikrai žinau, kad nesuklydau neatšaudama vestuvių ir suteikdama jai progą patirti malonių įspūdžių“, – aiškina Kayley.

„Jinai pamatė mane šokančią su tėvu, nors jis visą gyvenimą prisiekinėjo nešoksiąs per mano vestuves. Ne veltui sakoma: kai užsidaro durys, veikiausiai atveriamas langas. Ketinu pasistengti tą langą atlapoti kuo plačiau ir įsileisti tiek saulės šviesos, kiek tik pajėgsiu“, – demonstruoja ryžtą moteris.

Su buvusiu širdies draugu Kayley susibičiuliavo 2018-ųjų gruodį, o 2020-ųjų rugpjūti, jam pasipiršus, pora susižadėjo.

Deja, vestuvių dienos rytą moteris galutinai suprato, kad išrinktasis dėjo į kulnus ir nebegrįš.

Iš pradžių Kayley, be abejo, puolė į ašaras, tačiau neilgai trukus prisijaukino mintį, kad visgi gali kelti vestuves.

Ją ypač palaikė draugės ir draugai. Pamergėmis ir pabroliais vestuvėse turėję būti bičiuliai kartu su Kayley nuvyko į iškilmingai ceremonijai numatytą vietą ir pranešė svečiams, kas atsitiko.

Kayley sugebėjo suimti save į rankas ir surengė vieną neįprasčiausių vestuvių svečių priėmimų.

Vėliau moteris prisijungė prie pabrolių ir pamergių ir drauge su jais, skambant Lizzo dainai „Good as Hell“, įžengė į salę ir susėdo už stalo, prie kurio, aišku, turėjo sėdėti ir išdavikas jaunikis.

Pirmąjį šokį Kayley šoko su tėvu, broliais ir pabroliais. Jam buvo parinktas Dolly Parton kūrinys „Love You To The Moon and Back“.

Žodžiu, vestuvės kažkaip praėjo, bet po jų sekė dar keli nelengvi mėnesiai. Kayley surado savyje jėgų pakelti likimo jai suduotus smūgius, o dabar yra pasiryžusi praeities įvykius palikti praeičiai ir džiaugtis kiekviena gyvenimo diena.

„Jei atvirai, gyvenimas pastaruoju metu priminė amerikietiškus kalnelius, – prisipažino ji. – Taip sakydama turiu omenyje ne tik išsiskyrimą. Vis dėlto net neįsivaizduojate, kokia galybė man parašiusių žmonių prisipažino išgyvenę kažką panašaus.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją