Rusijoje bijoma Verkos Serdiučkos, o A. Danilkos kuriamų dainų šalyje klausytis iš tikrųjų pavojinga. Štai kliuvo vienam vyriškiui, kuris savo mašinoje klausėsi dainos „Vsio budet chorošo“.

Incidentas įvyko Maskvos Lubiankos aikštėje. Liudininkai viską nufilmavo ir pasidalino įrašu „Avtozak live“. Pasirodo, vyras važiavo gatve ir klausėsi legendinės Verkos Serdiučkos dainos, kai staiga jį pastebėjo kelių policijos pareigūnai. Jiems muzikinis vairuotojo skonis nepasirodė priimtinas.

Pareigūnai sustabdė automobilį. Liudininkai skelbia, kad per garsiakalbį policininkai pareikalavo, kad vairuotojas išjungtų V. Serdiučkos dainą.

Tik netrukus paaiškėjo, kad tokiu prašymu pareigūnai nusprendė neapsiriboti, sugalvojo su vairuotoju visgi pasikalbėti. Tolimesnis ruso likimas nežinomas.

Anksčiau A. Danilka yra sakęs, kad V. Putinas nesugebėjo Rusijos Federacijoje uždrausti Verkos Serdiučkos kūrybos. Anot kūrėjo, sankcijos jam kelia juoką, nes jos nieko nereiškia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją