Varškės apkepas – purus it debesėlis. Galima sakyti, kad šis patiekalas – du viename, kai gaunate ir pagrindinį valgį, ir desertą. Iškepusį varškės apkepą apibarstykite cukraus milteliais.

Gaminimo eiga

1. Varškę, IKI pieną, IKI manų kruopas, kiaušinį, cukrų, druską, kepimo miltelius ir aliejų sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.

2. Gautą masę supilkite į norimas formeles ir į vidų pridėkite smulkinto baltojo šokolado bei džiovintų spanguolių.

3. Varškės apkepą kepkite orkaitėje 150 °C temp. apie 30–40 min.

4. Papuoškite varškės apkepą baziliko lapeliais, užberkite cukraus miltelių.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai