Ir iš tiesų, vos spėjus „TikTok„ platformoje pasirodyti vaizdeliui su skirtingais įdarais įdarytais niujorkietiškais kruasanais, prie pradėjusios jį kepti kepyklos Niujorke ėmė rikiuotis eilės. Tokios didelės, jog kepyklėlei teko netgi imti riboti parduodamų kruasanų skaičių – vienam klientui ne daugiau kaip du niujorkietiški kruasanai.

BOKA

Kepinys toks skanus ir toks dailus, jog jį valgant, tiesiog privaloma tapo jį nufotografuoti, o dar geriau – nufilmuoti. Taigi socialiniuose tinkluose sparčiai ėmė plisti įvairiausi grotažymėmis #supremecroissant bei #newyorkcroissant pažymėti vaizdeliai ir nuotraukos su rankoje laikomais, per pusę plėšiamais ar atkandamais niujorkietiškais kruasanais. Nenuostabu, kad sulaukęs tokio populiarumo, šis kepinys ėmė plisti ne tik socialiniuose tinkluose, bet ir prestižiškiausiose viso pasaulio kepyklose. Ne išimtis ir „Ogmios mieste“ Vilniuje įsikūrusi „Boka“ kepykla.

BOKA

„Padedami „Boka” kepyklos technologų, nuostabiuosius niujorkietiškus kruasanus išmokome kepti ir mes, todėl paties madingiausio ir visame pasaulyje taip trokštamo kruasano lietuviai turi galimybę paragauti ir Vilniuje, – šypsosi kepyklos „Boka” vadovas. – Tik turėkite omenyje, jog nors juos ir kepame kiekvieną dieną, iš mūsų vitrinos jie išnyksta pirmieji!“

Tad jei esate saldžių kepinių, ypač kruasanų, mėgėjas arba viral dalykėlius išmėginti mėgstantis blogeris, dabar jau žinote, kur galite ieškoti šių išskirtinių kepinių!

„Ogmios mieste” įsikūrusios „Boka” kepyklos kepami niujorkietiški kruasanai – tikra palaima akims ir skonio receptoriams bei tikra puošmena Jūsų instagramo tinkleliams!