12
Kitas

ATSAKYMAS

Įprastos žmogaus smegenys gali žiūrėti į daiktus ar vaizdus skirtingai, sudarydamos skirtingą suvokimą iš kiekvieno kampo. Vieną iš tokių sumanių iliustracijų galima pamatyti ūkininko eskize, kurio viduje paslėptas moters veidas.

Testas

Ši optinė apgaulė, publikuojama jagranjosh.com, rodo vyro eskizą su paslėptu moters veidu, kuris tarytum sako: „Šis ūkininkas neranda savo žmonos ir yra labai suglumęs. Bet ji tikrai ten. Galbūt jūs galite tai padaryti, kad padėtumėte nelaimingam žmogui?“. Ši optinė apgaulė prašo surasti paveiksle paslėptą ūkininko žmonos veidą.

Paprastai žmonės pirmiausiai pamato, kad ūkininkas tiesiog stovi vienas ir kažko ieško. Tačiau jo žmona paveikslėlyje yra sumaniai paslėpta. Šis vaizdas privertė tūkstančius suaugusiųjų sukti galvas, bandant aptikti paslėptą veidą.

Teigiama, kad jei pavyktų atpažinti nuotraukoje paslėptą moters veidą vos per 11 sekundžių, tai gali būti jūsų nepaprasto sumanumo ženklas. Tyrimai rodo, kad kuo daugiau mankštinate savo smegenis su sudėtingais galvosūkiais, tuo protingesnis esate.

Jei užduotis pasirodė pernelyg sudėtinga, sufleruojame atsakymą

12
Kitas

ATSAKYMAS

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)