Šių metų pradžioje prasidėjusi R. Williamso ir „Felix“ partnerystė – tai 2022 metais Europoje startavusios nuotaikingos bei žaismingos kampanijos „It's great to be a cat“ (liet. „Katinu būti nuostabu!“) kampanijos tęsinys. Savo balsą ikoniškam personažui katinui Feliksui suteikęs atlikėjas tapo prekės ženklo ambasadoriumi ir parašė specialiai kampanijai skirta dainą, kurią atlieka kartu su pačiu Feliksu.

„Katė išlindo iš maišo“ – esu naujas Felikso balsas. Visi mane puikiai žino kaip didelį kačių mylėtoją. Per daugelį metų turėjau ne vieną pūkuotą draugą, todėl galiu drąsiai pasakyti – „puiku būti katinu“ , – apie bendradarbiavimą su „Felix“ savo gerbėjams šmaikščiai pranešė R. Williamsas.

Sausio 25 d. daugiau nei 25-iose Europos rinkose startavusi kampanija kaip mat susilaukė milžiniško populiarumo. „Youtube“ platformoje pasirodęs muzikinis klipas, kuriame R. Williamsas ir Feliksas šėlioja ir linksminasi scenoje, vos per kelias dienas surinko daugiau nei 200 tūkst. peržiūrų, o kampanijos vaizdo įrašais gausiai dalinosi Facebook, TikTok ir kitų socialinių platformų vartotojai.

Felix & Robbie

„Džiaugiamės, kad tokio lygio pasaulinė žvaigždė tapo mūsų produkto veidu. Ši pop muzikos legenda buvo pasirinkta neatsitiktinai – atlikėjas dievina naminius gyvūnėlius ir šiuo metu augina dvi kates: Priscilą ir Elvį. Negano to, R. Williamso asmenybė yra labai artima „Felix“ prekinio ženklo personažui Feliksui. Abu jie žaismingi, šėliojantys ir džiazuojantys scenoje – būtent tai ir galime pamatyti bendroje jų dainoje „Puiku būti katinu“, – sako „Purina“ prekės ženklo Baltijos šalyse atstovė Katrina Mockaitė.

Kviečia laimėti bilietus į koncertą

Naujasis atlikėjo ir Felikso muzikinis takelis puikiai atspindi daugumos naminių kačių kasdienybę – ypatingą ryšį su savo šeimininkais, meilumą ir nenumaldomą norą tyrinėti bei švęsti kiekvieną gyvenimo akimirką. Šiomis vertybėmis vadovaujasi ir „Purina“ prekinis ženklas „Felix“, siūlantis aukščiausios kokybės kačių ėdalą ir užkandžius.

„Tai visavertis ėdalas, praturtintas augintiniams būtinais mineralais ir vitaminais A, E, Omega 6 rūgštimi, cinku. Be to, „Felix“ prekinis ženklas mūsų vartotojams siūlo pastarųjų metų naujieną –

skanukus katėms, kuriuos galima ne tik ragauti, bet ir su jais žaisti.“, – sako K. Mockaitė.

Robbie koncertas

Žaidimų „Felix“ yra paruošę net tik augintiniams, bet ir jų šeimininkams. Švenčiant R. Williamso ir „Felix“ partnerystę, „Purina“ siūlo laimėti bilietus į atlikėjo koncertą, kuris vyks šių metų kovo 10 d. Kaune, „Žalgirio arenoje“.

Socialinio tinklo FacebookPurina Lietuva“ paskyroje, paskelbto konkurso komentaruose parašykite, kodėl katinu būti nuostabu. Gal būtent jums atiteks dvigubas kvietimas į pasaulinio lygio koncertą!