6 porcijoms jums reikės:

  • Kikkoman Poke padažo;
  • 300 g sojų varškės (tofu);
  • 2 šaukštų augalinio aliejaus;
  • 1 avokado;
  • 1mokros;
  • 1 žaliosios paprikos;
  • 1 geltonosios paprikos;
  • 900 g. suši ryžių;
  • 6 jūros dumblių lapų (Nori)

Supjaustykite sojos varškę pailgais griežinėliais ir naudodami augalinį aliejų pakepinkite keptuvėje apie 3-5 minutes. Morką, avokadą ir paprikas taip pat supjaustykite plonais šiaudeliais ir sudėkite į negilų indą. Užpilkite Kikkoman Poke padažo ir šiek tiek pamaišykite.

Ant vieno jūros dumblių lapo dėkite apie 80 g ryžių, keptos sojų varškės, morkos, avokado ir paprikų griežinėlius. Tuomet ant viršaus užpilkite šiek tiek padažo ir uždėkite apie 70 g ryžių.

Maistinės plėvelės pagalba tvirtais susukite suktinuką ir perpjaukite jį pusiau. Patiekite su Kikkoman Poke padažu.

Skanaus!

Jei mėgstate jūros gėrybes, vietoje sojų varškės naudokite keptas krevetes arba lašišą, o nevegetarišką šio patiekalo versiją galite gaminti su vištiena arba jautiena.