Kaip teigiama pranešime žiniasklaidai, naujo biuro atidarymas žymi svarbų žingsnį toliau augant „BMI Group“ pasauliniam verslo centrui. Biuras įsikūręs biurų miestelyje Vilniaus centriniame verslo rajone. Atidaryme dalyvavo Lietuvos ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė, VšĮ „Investuok Lietuvoje“ generalinis direktorius Elijus Čivilis, „BMI Group“ finansų vadovė Claire Hinshelwood ir personalo vadovas O. Robertsas.

„Globalių verslo paslaugų centras Vilniuje buvo gyvybiškai svarbus palaikant mūsų augimo ambicijas, teikiant efektyvesnes ir geriausias savo klasėje paslaugas daugelyje verslo sričių. Mūsų naujieji kolegos Lietuvoje greitai tapo stipriais tarptautinės įmonės darbuotojų komandos nariais ir atlieka svarbų vaidmenį įgyvendinant bendrą tikslą – kurti naujus horizontus stogų dangų ir hidroizoliacijos pramonei, kuri toliau vystosi ir nuolat transformuojasi“, – sakė Ollie Robertsas, „BMI Group“ personalo vadovas.

„Praėjusiais metais pritraukėme net 57 užsienio investicijų projektus, kurie sukurs 5 tūkst. darbo vietų. Tarp šių projektų – ir „BMI Group“, kuri pasirinko Lietuvą ir čia kuria aukštos pridėtinės vertės darbo vietas. Šiandien visa „BMI Group“ Lietuvos padalinio komanda, kurioje dirba daugiau kaip šimtas darbuotojų, prisideda prie Lietuvos, kaip patikimos partnerės, įvaizdžio kūrimo“, – teigė ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė.

Bendrovę pasveikino E. Čivilis ir pabrėžė Lietuvos talentų svarbą proceso metu: „Šiandien Globalių verslo paslaugų centras gali pasikliauti Lietuvos specialistais strateginės svarbos paslaugoms tiekti. Šalies talentai verslo paslaugų centrų yra vertinami dėl daugiakalbystės ir skaitmeninių kompetencijų.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją