Kompozitorė, dainininkė, muzikos studijos „DLoud“ įkūrėja ir vadovė, gerbėjų širdyse vietą radusi dėl atliekamų linksmų kūrinių, svarbiam konkursui pasirinko kitokio žanro dainą. Tai – užsienio kompozitorių Ylvos ir Lindos Perrson bendras darbas, pavadintas
„Dreamer“.

D.Virbilaitė patikina: ji šįmet dalyvauti „Eurovizijos“ atrankoje neketino, tačiau, išgirdusi kantri stiliaus dainą suprato, jog jos vieta – didžiojoje scenoje, rašoma pranešime spaudai.

„Išgirsti ir žinai, kad turi sudainuoti tą dainą, – sako D. Virbilaitė. – Ji – apie ramybę, begalines svajones, kurios iš tiesų yra tokios paprastos ir žemiškos. Apie svajotoją. Tą, kuris niekada nepasiduoda ir nusipiešia pasaulį savo sukurtomis spalvomis“.

Atlikėja priduria – būtent ši daina jai padovanojo jausmą, kad atėjo laikas sustoti, įkvėpti oro, nustoti save dalinti tik kitiems, skirti laiko sau, mylimam žmogui, draugams ir artimiesiems.

D. Virbilaitė sako pajutusi ir gyvo garso bei akustinių projektų „badą“.
Būtent todėl šį šeštadienį nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje „Dreamer“ atlikti jai padės muzikantų kolegų komanda.

Dainą išgirsti galite čia:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją