Be traumuotų savo lyderių Ziono Williamsono ir Brandono Ingramo žaidusi „Pelicans“ ilgą laiką šeimininkams diktavo savo sąlygas ir netgi turėjo 16 taškų persvarą, bet pranašumas iš svečių rankų galutinai išslydo ketvirtame kėlinyje.

„Pelicans“ gynyboje nesusitvarkė su „Heat“ žvaigždute Tyleriu Herro, kuris susitikimą užbaigė su 26 taškais, 8 atkovotais kamuoliais ir 4 rezultatyviais perdavimais. Jimmy Butleris ir Bamas Adebayo prie Majamio komandos pergalės pridėjo po 18 taškų.

Jonas Valančiūnas savo ruožtu buvo viena iš išskirtiniausių figūrų pralaimėjusiųjų gretose. Per 25 min. lietuvis pelnė 14 taškų (7/14 dvit., 0/2 trit.) ir atkovojo daugiausiai iš visų aikštėje pasirodžiusių žaidėjų – net 16 – kamuolių.

17 taškų „Pelicans“ pelnė Trey Murphy, 13 – CJ McCollumas.

Naujojo Orleano krepšininkai „Heat“ atstovams pralaimėjo antrą kartą per keturias dienas – sausio 19-ąją Floridos krepšininkai 124:98 dominavo „Pelicans“ teritorijoje.

Po ketvirtos paeiliui nesėkmės J. Valančiūno kompanijos laukia dar vienas rimtas iššūkis – rungtynės namie su Vakarų konferenijos lyderiais Denverio „Nuggets“ ir pasimatymas su Nikola Jokičiumi.

Pati „Pelicans“ ekipa Vakarų turnyro lentelėje kol kas yra ketvirta.


Standings provided by Sofascore

Kiti rezultatai

Toronto „Raptors“ – Niujorko „Knicks“ 125:116, Denverio „Nuggets” – Oklahomos „Thunder” 99:101, Finikso „Suns” – Memfio „Grizzlies” 112:110, „Golden State Warriors” – Bruklino „Nets” 116:120, Portlando „Trail Blazers” – Los Andželo „Lakers“ 112:121.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)