Luknė prisitato esanti lietuviu kilmės, bet britų pop muzikos ir miuziklų atlikėja. Lietuvoje gimusi atlikėja, kartu su mama, dar būdama visai maža paliko Lietuvą ir savo gyvenimą tęsė Jungtinėje Karalystėje. Daugybės tarpautinių konkursų laureatė, įvairių muzikinių festivalių dalyvė yra išbandžiusi jėgas ir lietuviškuose TV šou.

„Kažkaip vis traukia į Lietuvą. Noriu sužinoti apie mamytės praeitį, noriu sužinoti kokia buvo jos jaunystė, kokia gi ta Lietuva. Noriu pažinti žmones“, – jautriai atvirauja Luknė ir priduria, kad norėtų čia lankytis dažniau bei tiki, kad muzika bus būtent ta jungianti grandis, dar dažniau skatinanti grįžti į brangią gimtinę.

Operos solistės, pedagogės Valerijos Iljinaitės bei choreografo Pauliaus Šinkūno auklėtinė žengdama į didžiąją „Eurovizijos“ sceną vis dėl to jaučiasi labai tvirtai.

„Kaip galima būtų jaustis kitaip, kai mano užnugaryje tokie scenos profesionalai. Esu labai laiminga galėdama mokytis iš jų, jaučiuosi labai dėkinga. Manau, kad didelė dalis sėkmingo pasirodymo yra būtent mūsų darbas kartu“, – sakė mergina.

Šeštadienį stebėkite Luknės pasirodymą pirmojoje „Eurovizijos“ atrankoje, o dabar kviečiame paklausyti britų kompozitoriaus Robert Berwyn Price specialiai Luknei sukurtos dainos „Paradise“ bei įvertinti vizualinį kūrinio apipavidalinimą muzikiniame klipe.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją