„Mano kūrybos daina – „Let me think about me“ yra ne tik apie meilę kitiems, bet ir meilę sau. Kaip svarbu tai puoselėti ir nepamiršti savo svajonių. Juk tik tuomet galėsime kitiems dovanoti tyrą ir tikrą jausmą, kai pirmiausia jį suteiksime sau“, – pranešime spaudai pasakoja atlikėja.

Kas paskatino dalyvauti Nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje?

„Visada žinojau, kad dalyvausiu šiame konkurse tik tada, kai turėsiu „TĄ“ dainą, kuria be galo tikėsiu ir norėsiu pasidalinti su klausytojais. Taip nutiko, kad visiškai natūraliai gimė „Let Me Think About Me“, – dalinasi Paulina.

Tai pirmas singlas, kurį ji išleidžia kartu su didžiausia „Universal Music Group“.

„Tai mano svajonės išsipildymas. „Universal Music Group“ tikėjimas mano kūryba leido suprasti, kad viską darau teisingai ir einu tinkamu keliu, kad mano kūryba yra vertinama, matoma ir girdima“, – kalba P. Paukštaitytė.

O kokie jos ateities planai?

„Šiuo metu „Eurovizija“ yra svarbiausias įvykis mano gyvenime, kuriam skiriu daug laiko ir pasiruošimo, bet ne paslaptis, kad dirbu prie savo debiutinio albumo, kurį klausytojai galės išgirsti dar šiais metais.“ – teigia atlikėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją