Tad kaip pasitikti naujojo ciklo simbolį – Juodąjį Vandens Triušį, kad jo kailiukas jums šiais metais būtų kuo švelnesniu ir minkštesniu?

Penki astrologės Lolitos Žukienės patarimai

1. Paruoškime jam jaukią, minkštą aplinką.

Švelni mėgstama muzika, minkšta, švelni tekstilė, pagalvėlės, kilimai.

Jauki vakarienė su daug žalumos ir gaivaus vandens ąsočiu, pamerkta pušies šakelė, romantiškas pabuvimas prie kvepiančių žvakių, ar židinio.

Sėkmingos būtų Vandens stichiją simbolizuojančios spalvos – mėlyna, turkio, žalia, vandens melsva, balta, juoda ir auksinė.

2. Paruoškime vietą naujam metų ciklui ir savo širdyje. Išsitraukime iš jos aštresnius spyglius – nerimo mintis, aštrius žodžius. Gal būt kažkam pavyktų įveikti norą būti teisiu, įprotį kritikuoti, o nepasitenkinimo gyvenimu mintis pakeistumėte į jį geresnį kuriančias.

3. Žvakės liepsnoje ar židinyje sudeginkite lapelį su užrašytu tokiu charakterio bruožu, savybe, ar įpročiu, kurio norėtumėte, kad šiais metais jūsų gyvenime neliktų.

4. Pasidėkite naują užrašų knygelę ar sąsiuvinį tikslams užsirašyti ir šį vakarą užrašykite savo gražų pirmąjį tikslą.

5. Nusiteikime gyventi dabar. Dabar dėkokime, vertinkime artimųjų pastangas, rūpinimąsi mumis, ištarkime švelnius žodžius, mylimus žmones apkabinkime, paglostykime vaikus, branginkime vieni kitų gilius meilės ir draugystės jausmus ir neatidėliokime to ateičiai.

Sėkmingo Jums naujo Vandens Juodojo Triušio metų ciklo!