Apdovanojimų ceremonijai S. Gomez pasirinko prabangią „Valentino“ vakarinę suknelę gilia iškirpte ir drąsiu skeltuku. Įvaizdžiui išskirtinumo suteikė vyno spalvos pūstos rankovės. Prie apdaro ji priderino įspūdingus aukštakulnius ir sidabro spalvos auskarus.

Internete garsenybės nekentėjai suskubo komentuoti jos išvaizdą. Tiesioginėje „Instagram“ transliacijoje aktorė ir dainininkė, šnekučiuodamasi su savo devynerių metų sesute Gracie Elliott Teefey, netiesiogiai užtildė savo kritikus.

Savo sekėjams S. Gomez pareiškė: „Gal manęs šiuo metu kiek ir daugiau, bet viskas dėl to, kad per šventes savęs neribojau“. O tada pasisuko į sesutę ir pasitikrino: „Juk taip?“. Sulaukusi akivaizdaus Gracie pritarimo, S. Gomez pridūrė: „Bet mums nusišvilpt“. Ir abi prapliupo juoktis.

Dainos „Lose You to Love Me“ atlikėjos santykiai su socialine žiniasklaida visada buvę sudėtingi, 2019 metais ji ištrynė instagramo programėlę iš savo telefono. Tada Selena atskleidė, socialiniu tinklu nebesinaudojanti, nes neigiami komentarai po jos įrašais sukelia per daug neigiamų emocijų.

Į 2023 metų „Auksinių gaublių“ ceremoniją S. Gomez atvyko su savo seserimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją