Praėjusiais metais R'Bonney Gabriel tapo pirmąja iš Filipinų kilusia amerikiete, laimėjusia „Mis JAV“ apdovanojimą.

„Mis Visata“ konkurse ji aplenkė antrąją vietą užėmusią Amandą Dudamel iš Venesuelos. Trečią vietą užėmė Dominikos Respublikos atstovė Andreína Martínez Founier.

R'Bonney Gabriel yra jau devintoji „Mis JAV“, gavusi „Mis Visata“ karūną.

Vidurinėje mokykloje ji žaidė tinklinį, būdama 15 metų susidomėjo mada ir pamėgo kurti drabužių dizainus iš audinių bei tekstilės. Šiaurės Teksaso universitete ji įgijo mados dizaino bakalauro diplomą. Šiuo metu ji yra savo tvarios drabužių linijos R'Bonney Nola generalinė direktorė.

„Kaip labai aistringa dizainerė – siuvau 13 metų. Kurdama drabužius stengiuosi sumažinti taršą, vedu siuvimo kursus moterims, kurios yra išgyvenusios prekybą žmonėmis ir smurtą šeimoje. Labai svarbu investuoti į kitus, investuoti į mūsų bendruomenę, panaudoti savo unikalų talentą, kad kas nors pasikeistų“, – sakė R'Bonney Gabriel konkurse sulaukusi trijų klausimų.

R'Bonney Gabriel karūna buvo įteikta iš praėjusių metų „Mis Visata“, indės Harnaaz Sandhu rankų.

Organizatoriai teigė, kad konkurse dalyvavo beveik 90 dalyvių iš viso pasaulio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją