Televizijos kanalas WJLA-TV skelbia, kad Vašingtono policijos departamentas nurodė, jog apie 18 val. vietos (trečiadienį 1 val. Lietuvos) laiku šaudymo vietoje buvo konstatuota vyro mirtis.

Pranešama, kad du vyrai patyrė šautines žaizdas.

Policijos teigimu, taip pat netoliese buvo rastas vaikas, galimai sužeistas atsitiktinės kulkos.

Sužeistųjų sveikatos būklė kol kas nežinoma.

Po įvykio policija ieško mažiausiai trijų įtariamųjų, įskaitant visureigio vairuotoją ir du vyrus, kurie išlipę iš transporto priemonės pradėjo šaudyti į suaugusiuosius.

„Neįsivaizduoju, kodėl kas nors galėtų taip neapgalvotai pasielgti“, – teigė Vašingtono policijos viršininkas Robertas Contee, pridūręs, kad šaudžiusių asmenų motyvai nežinomi.

WJLA-TV sakė, kad pirmadienį per atskirus incidentus Vašingtone buvo pašauti keturi nepilnamečiai, įskaitant 17-metį vaikiną, kuris buvo nužudytas netoli metro stoties.

„Kiekvieną kartą, kai taip nutinka, esu pasipiktinęs“, – teigė R. Contee.

„Tai turėtų išties papiktinti visus mūsų bendruomenės narius ir mums turėtų kelti dar didesnį nerimą, kad kažkas taip pasielgė piko metu“, – sakė jis.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją