Rasa ir pati kuo puikiausiai reprezentuoja savo prašmatnius renginius. Visada atsipalaidavusi, tarsi ne pati būtų ką tik suvaldžiusi didelę komandą, o tiesiog pasipuošusi vakaro viešnia.

Gal ir dėl to, kad su ja jau ketverius metus renginiuose – mylimasis, dainininkas Petras Daunys. Šiandien Rasa prisipažįsta išgyvenanti puikų gyvenimo etapą, ir nebenorinti prisiminti nei skausmingų skyrybų su žinomu verslininku, nei tų, kurie netikėjo jos ir Petro meile.

Nors kai ji išsiskyrė su savo vyru, buvo sakančių – buvai ponia, o kas dabar būsi? Bet šiandien Rasa mums pasakoja apie naują verslą, renginius, kelias rezidencijas skirtingose Lietuvos vietose. Gal nė velnio ji blogai negyvena?

„Aš visada gyvenau gerai, bet greičiausiai tas gyvenimas gerai priklauso nuo to, kaip aš pati jaučiuosi. Aš niekada nesijaučiau ponia. Aš pati savęs niekada taip nesu įvertinusi ir pavadinusi.

Rasa Barauskaitė

Ir jeigu aš mėgstu pasipuošti arba mėgstu gerus dalykus, tai nereiškia, kad esu ponia. Paprasčiausiai mėgstu gyvenimo kokybę visomis prasmėmis ir gyvenu taip, kaip aš suprantu. O gyventi gerai reiškia jaustis gerai. Aš jaučiuosi gerai ten, kur būnu su mylimu žmogumi, ten, kur man gera“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakoja žinoma moteris.

„Aš turiu turtingą vyrą visomis prasmėmis – ir turtingą savo vidumi, savo kūryba, savo gerosiomis žmogiškosiomis savybėmis. Ir iš tiesų aš niekada neturėjau turtingesnio vyro negu iki šiol, o dirbti man labai patinka. Aš mėgstu dirbti.

Namų šeimininke aš niekada nebuvau ir niekada nebūsiu, panašu į tai. Bet aš mėgstu būti namie. Aš mėgstu būti buityje. Aš mėgstu gaminti. Mėgstu namus gražiai dekoruoti, gyventi jaukiai, smagiai ir viską daryti savo rankomis, visiškai nepasitelkiant pagalbos iš išorės“, – sako laidos pašnekovė.

Rasa Barauskaitė ir Petras Daunys

Pradėjusi draugauti su Petru, Rasa patikina sulaukusi didžiulės apkalbų ir pavydo lavinos. Ypač iš pramogų pasaulio žmonių, kuriuos laikė savo draugais.

„Dažniausiai tai yra toks ratas – vienas pakalba, kitas pakalba, trečias pakalba, ir viskas ateina iki tavęs. Kartais ateina labai greitai iš karto per vieną žmogų, kartais ateina per 10 žmonių. Bet aš visada jaučiu ir žinau, kuris buvo tas pirmas. Bet koks skirtumas, kas buvo pirmas, reiškias, tie visi žmonės yra tokie patys. Toks uždaras ratas, pilnas piktų žmonių, pagiežingų, pavydžių ir norinčių sumenkinti. Jame yra ir mano buvusių draugų, ir galimai ir esamų draugų. Ir aš kalbu labiau apie pramogų pasaulį“, – sako žinoma renginių organizatorė.

Kasdienybės herojai. Barauskaitė prabilo apie draugų išdavystes ir drąsą mylėti bei tremtinių dukra - nuo skurdo iki klestinčios verlsininkės

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)