Jei svarstote, kokį užkandį paruošti, rekomenduojame duoną, įdarytą čederio sūriu. Tokią labai skanu valgyti, tiksliau, plėšyti keliese. Duoną, įdarytą čederio sūriu, orkaitėje kepkite apie 10-15 minučių.

Gaminimo eiga

2. Tarkuotą čederio sūrį sumaišykite su smulkintu česnaku, 3 šaukštais alyvuogių aliejaus, druska, pipirais ir smulkintoms IKI petražolėmis.

3. Sūrio mišinį dėkite į įpjovas duonoje.

4. Duoną, įdarytą čederio sūriu, suvyniokite į foliją ir kepkite orkaitėje 170 °C temp. apie 10–15 min.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai