„Toje saloje moterys išsitraukia visus savo briliantus. O vilų durys yra nerakinamos, gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako pašnekovė. O man reikia prabangos, gausos.“

Todėl į interviu atvykusi dizainerė Aušra Delval netgi sutrinka išgirdusi, kad norime su ja šiek tiek pasivaikščioti po pasipuošusį Vilnių. Nes moteris jau seniai pamiršo, ką reiškia lietuviškos žiemos.

Pastaruoju metu Aušrą išties retai galėdavai sutikti Lietuvoje. Ištekėjusi už prancūzo Aime Delvalio, ji išvyko gyventi į egzotišką ir itin brangią šv. Bartolomėjaus salą, esančią Karibų jūros regione.

Iš pirmo žvilgsnio savimi pasitikinčios moters įvaizdis žvelgiant į Aušrą išties teisingas jai daugybę kartų teko sau įrodyti, kad yra stipri. Tiek tuomet, kai būdama jauna pedagogė, skyrėsi su sūnaus tėvu, tiek kai nesusiklosčius gyvenimui su švedu, jo gimtinėje net aštuonerius metus varstė teismų duris, kad kerštingas vyras neatimtų jų dukros Melani. O šiandien 58-erių Aušra patikina išgyvenanti patį geriausią laiką savo gyvenime.

Prieš daugiau nei penkerius metus Aušra buvo itin mėgstama drabužių, rankinių ir aksesuarų dizainerė Lietuvoje. Tačiau gavusi pasiūlymą dėstyti garsiajame Mados ir technologijų institute Niujorke, net nesvarsčiusi jį priėmė ir išskrido užkariauti megapolio. Tačiau ten bedirbant vienos trumputės atostogos darsyk apvertė jos gyvenimą aukštyn kojomis.

Tačiau kas nutiko, kad žinoma dizainerė vis dėlto grįžo į Vilnių? Ar tikrai prancūzai ypatingi vyrai, užkeliantys moterį ant pjedestalo? Kaip jai pavyko laimėti teismą prieš dukros tėvą švedą? Ir ką dizainerei reiškia tvariai sutikti šventes?

Taigi, laidoje Aušra apie gyvenimą šv. Bartolomėjaus saloje, esančioje Karibų jūros regione. Kodėl ten gali patekti tik išrinktieji, ir ar tikrai vilos nuoma savaitei atsieina iki 400 tūkst. eurų?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją