Dangus bus debesuotas, pragiedrulių bus menkai. Daugelyje rajonų iškris krituliai, daugiausia tai bus šlapdriba, vakariniame pakraštyje daugiau įsivyraus lietus. Pietvakarių, pietų krypties vėjas bus apysmarkis, o pajūryje gūsingas ir sustiprės iki 15-17 m/s.

Su pietvakarių srautu plūstels šiltesnis oras ir temperatūra daug kur pasiskirstys tarp 0-2 laipsnių šilumos, o pajūryje sušils iki 4 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienio naktį iš vakarų ir toliau keliaus mišrių kritulių zona. Daugelyje rajonų snigs, sniegą keis šlapdriba, lietus. Vietos ims formuotis lijundra, plikledis. Vėjas krypties nekeis, išliks apysmarkis, o pajūryje gūsiai pūstels iki 15 m/s.

Naktis bus šilta, daug kur temperatūra išliks teigiama, apie 0-3 laipsnius aukščiau nulio ir tik šiaurės rytiniame šalies pakraštyje vietomis pašals iki 1 laipsnio.

Ketvirtadienio dieną ciklono debesys ir toliau dangstys padangę. Daug kur sulauksime lietaus. Vėjas išliks apysmarkis, bet pavojingų gūsių jau nelaukiama. Temperatūra išsilaikys teigiama ir visai ne žiemiška: bus apie 2-7 laipsnius šilumos.