Tam, kad bent šiek tiek palengvintumėte sau šį, ir taip įtemptą laikotarpį, optimizuokite dovanų pirkimui skirtą laiką! Išsirinkite šių metų dovanų tematiką, ir, užuot važinėję po visus mieste esančius prekybos centrus ir lakstydami po šimtus juose esančių parduotuvių, visas reikalingas dovanas išrinkite vienoje vietoje!

Štai kanceliarinių prekių, verslo įrangos bei įvairiausių dovanų parduotuvės atstovė Severina kviečia Kalėdinėmis dovanomis apsirūpinti „Outlet Park" įsikūrusioje „STAIPA" parduotuvėje. „Tam, kad dovanų rinkimas būtų kuo sklandesnis ir malonesnis, o apsipirkus nebereikėtų sukti galvos dėl dovanų įpakavimo, paruošėme specialiai Kalėdoms skirtus, dailiai supakuotus dovanų rinkinius." – sako parduotuvės „STAIPA" pardavimų vadovė Severina ir patikina, jog „Outlet Park" parduotuvėje „STAIPA" dovanų rasite visiems be išimties – nuo verslo partnerių iki tėvų, vaikų ir draugų.

Kanceliarinės Kalėdų dovanos vyrams

Sukate galvą, ką padovanoti kolegai, broliui ar savo vyrui? „Paruošėme net keletą skirtingų dovanų rinkinių, skirtų dovanoti vyrams. Juos rasite „Outlet Park" (Verkių g. 31C) įsikūrusioje „STAIPA" parduotuvėje." – sako įmonės pardavimų vadovė.

„Štai pavyzdžiui Kalėdinis rinkinys „Gurmanas" – tobulai tiks vyrui, besidominčiam vynais ir mėgstančiam gomurį palepinti saldėsiais, mat rinkinį sudaro daili medinė dėžutė su vynui skirtais įrankiais, prabangus rankų darbo šokoladas su liofilizuotomis uogomis ir šventiška žvakutė. Ir visa tai – jau supakuota gražioje šventinėje dėžutėje, todėl dovana iš karto paruošta dovanoti. Ar gali būti kas nors geriau skubančiam „Kalėdų seneliui"?" – šypsosi Severina.

„Na, o jei reikia dovanos vyriškiui, mėgstančiam arba vis planuojančiam pradėti meistrauti, padovanokite jam kalėdinį rinkinį „Meistras"!" – entuziastingai pataria Severina.

Rinkinį "Meistras" sudaro automobilio rato formos įrankių dėžutė su įvairiais įrankiais, daugiafunkcinis tušinukas, kuris yra rašymo priemonė, žibintuvėlis ir lazerinė rodyklė viename bei bloknotas, kad visi Jūsų meistro darbai būtų suplanuoti. Rinkinys šventiškai supakuotas, tad net ir dėl to sukti galvos nebereikės!

„O galbūt ieškote dovanos vyrui, mėgstančiam suktis virtuvėje? Turime dovanų rinkinį, kuris puikiai jam tiks!" – platų „Outlet Park" parduotuvės „STAIPA" dovanų rinkinių asortimentą toliau vardija pardavimų vadovė.

Ir išties, dailioje dėžutėje supakuotas gurmaniškų prieskonių rinkinys bei rankų darbo juodojo Callebut ir baltojo Cacao Barry ZéphyrTM šokoladų derinys sudaro kalėdinį rinkinį „Magiškas skonis", kuris nepaliks abejingo net ir didžiausio gurmano!

Ir tai tik keletas iš gausybės „Outlet Park" prekybos centre įsikūrusios kanceliarinių (ir ne tik!) prekių parduotuvės „STAIPA" paruoštų kalėdinių dovanų vyrams. Tačiau dovanų čia rasite ne tik jiems!

Kanceliarinės Kalėdinės dovanos moterims

Nesvarbu, ar ieškote Kalėdinės dovanos žmonai, draugei ar sesei, „Outlet Park'o" parduotuvės „STAIPA" elfai puikiai padirbėjo ir paruošė daugybę skirtingų moterims skirtų Kalėdinių dovanų rinkinių. Pavyzdžiui:

„Kalėdinis dovanų rinkinys „Laiškai" puikiai tiks rašyti mėgstančiai romantikei, o štai rinkinys „Karalienė" – stilingai ir ryškiai moteriai, mėgstančiai planus suguldyti užrašinėje, na o desertus mėgstančiai estetei tikrai patiks stilingų desertinių lėkštučių rinkinys „Donas"." – kalėdinių dovanų moterims asortimentą vardija Severina.

Tokie rinkiniai – pasiruošimą šventėms itin palengvina vyrams - juk tai originalios, vertingos ir estetiškai supakuotos dovanos. Belieka tik išrinkti kuris rinkinys artimiausias moters, kurią norite pradžiuginti, pomėgiams ir viskas! Kalėdine dovana pasirūpinta!

Kanceliarinės Kalėdų dovanos vaikams

„Vis dažniau didžiulį susirūpinimą tėveliams kelia nuolatinis vaikų lindėjimas kompiuterio ar telefono ekrane. Tačiau neretai tokį laisvalaikio leidimo būdą vaikai renkasi todėl, kad nesugalvoja kitų alternatyvų. Juk dauguma jų draugų laisvalaikį leidžia taip pat, tad iš kur jiems pasisemti idėjų? Kurdami dovanų rinkinius vaikams, „Outlet Park" parduotuvės „STAIPA" elfai stengėsi juos sukurti tokius, kad jie padėtų vaikams atrasti savo kūrybingumą, spalvų grožį, pažadintų jų vaizduotę." – apie vaikams skirtų kanceliarinių Kalėdinių dovanų idėją pasakoja „Outlet Park" centre įsikūrusios parduotuvės „STAIPA" pardavimų vadovė.

Kalėdinį rinkinį „Dailininkas" sudaro itin kokybiško popieriaus spalvinimo rulonas, dvipusiai įdomių blizgių, metalizuotų ir neoninių spalvų pieštukai bei žinoma natūralių džiovintų vaisių rutuliukai, nes juk kokia vaikiška dovana be skanumynų?

Kūrybingumą ir kruopštumą mažiesiems lavinti padės Kalėdinis rinkinys „Dėlionė", kurį sudaro dėlionė „Miškas", trys pakabinami mediniai gyvūnėliai su spalvinimo pieštukais bei natūralus džiovintų vaisių batonėlis.

Na, o smulkiąją motoriką ir dėmesio koncentraciją lavinti padės lankstymo rinkinys „Origami". Rinkinį sudaro 60 vnt. specialiai lankstymui paruoštų lapų, tad vaikui neprireiks nei žirklių nei klijų, tik kruopštumo! Na, o rezultatą vaikutis galės atšvęsti pasmaguriaudamas rinkinyje esančiais džiovintų vaisių rutuliukais.

Kanceliarinės Kalėdų dovanos tėvams ir draugams

„Outlet Park" įsikūrusi kanceliarinių prekių, biuro reikmenų bei įvvairiausių dovanų parduotuvė „STAIPA" yra raštinės reikmenų ir kanceliarinių prekių pardavėja jau 27-nerius metus! Visą tą laiką, parduotuvės asortimentas plečiasi ir įvairėja, tad čia tikrai rasite kuo Kalėdų proga pradžiuginti ne tik verslo partnerius, bet ir šeimos narius ar draugus.

Namų kvapai ir kvapnios žvakės, supakuotos dailiose šventinėse dėžutėse – jaukios ir mielos dovanėlės, kurios puikiai tiks tėvams ar draugams pradžiuginti.

Jei Kalėdinės dovanos ieškote žmogui, mėgstančiam kavą – dekoravimo trafaretas – įdomi ir stilinga dovana. Šaukšteliai ilgu kotu „Donas" – puikiai tiks saldžiajai draugų porelei. Na, o austo audinio pledas – amžinai sušalusiai draugei.

Dar viena nuostabi dovanos idėja – kokybiškas firminis rašiklis ar tušinukas. Tai daiktas, kuriam įsigyti dažnu atveju pagailime pinigų, tačiau gavę dovanų naudojamės su malonumu. O ir mūsų įvaizdžiui tai suteikia tam tikro šarmo. Tokia dovana pradžiugins tiek verslo partnerius, tiek mylimuosius ar šeimos narius.

„Na, o besirūpindami dovanomis kitiems, nepamirškite dovanos ir sau!" – kviečia pašnekovė. Ir priduria: „Įsigykite Jums patogiausio formato planavimo knygą ir pamatykite ateinančių metų planą vienu žvilgsniu!". Metų planuotė – puiki dovana ne tik sau, bet ir bet kuriam savo laiką ir darbus planuojančiam žmogui.

„Kanceliarinių prekių parduotuvės jau seniai nebėra vien tik spalvoto popieriaus ir flomasterių parduotuvės. Pas mus apstu įvairiausių praktiškų, mielų, kūrybiškų, paprastų ir prabangių daikčiukų, galinčių tapti nuostabiomis Kalėdinėmis dovanomis. Tad jei būsite „Ogmios mieste" būtinai užsukite apsižvalgyti į „Outlet Park" centre įsikūrusią parduotuvę „STAIPA"!" – plačiai šypsodamasi kviečia įmonės pardavimų vadovė Severina.