„Kaukės nusimestos. Pamirškite „NATO provokacijas“, „denacifikaciją“ ir kitus ankstesnius pretekstus karui pradėti. V. Putinas patvirtino tai, kas buvo akivaizdu visam pasauliui: Rusija vykdo grobikišką genocidinio tipo karą, norėdama užimti naujas teritorijas, nes seka Petro I pėdomis. Ar dar kas nori „sureguliuoti“ konfliktą?“ – tviteryje parašė M. Podoliakas.

Gruodžio 7 d. V. Putinas pareiškė, jog Ukrainoje vykdoma „specialioji operacija“ – tai „galbūt ilgas procesas“, kurio „reikšmingas rezultatas“ yra naujos teritorijos.

Visas jo pasisakymas šia tema skambėjo taip: „Jūs paminėjote, kad atsirado naujų teritorijų. Tai toks reikšmingas rezultatas Rusijai, tai rimtas klausimas. Ką čia slėpti. Ir Azovo jūra tapo vidine Rusijos Federacijos jūra. Tai rimti dalykai. Dar Petras I kovojo, siekdamas priėjimo prie Azovo jūros.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)