Žiūrovai jau visai netrukus išvys, kaip trijų „Delfi TV“ populiarių pramoginių laidų vedėjai – Orijus Gasanovas, Jonas Nainys bei Mantas Stonkus – netikėtai įsiveržia į kolegių iš informacinių laidų eterį, į jų darbo vietą. Pas Kristiną Pocytę „Delfi Dienoje“ su dovana netikėtai pasirodė M. Stonkus, pas Kristiną Ciparytę, jai bevedant „Delfi Rytą“, su pyragu rankose įsiveržė J. Nainys, o pas Dalią Vaitkutę-Šiaulienę Orijus į studiją įstūmė eglutę.

„Filmavimas buvo labai smagus, nes turėjau įstumti eglutę, bet ta eglutė visai nenorėjo stumtis, todėl teko dar keliems žmonėms slėptis už kadro, gulinėti aplink eglutę ir, sumontavus specialų stovą, tą eglutę sklandžiai įstumti į kadrą. Tai ekrane viskas atrodo taip šventiška, šilta ir gražu, o iš tiesų pats kūrybinis procesas pareikalavo nemažai jėgų ir išmonės,“ – apie filmavimo užkulisius pasakojo O. Gasanovas.

„Televizijos magija visa ir yra tame, kad visas šventes mes pajuntame anksčiau, nei visi kiti žmonės, todėl smagu, kad su kalėdinių vinječių filmavimais Kalėdų nuotaikos atėjo anksčiau ir pas mane“, - šypsosi J. Nainys.

Filmavimą dar ilgai prisimins ir „Delfi Diena“ vedėja K. Pocytė, kurią vinjetėse pamatysime su laidos „Ką žmonės dirba visą dieną“ vedėjumi M. Stonkumi.

„Jau pasiruošusi kalėdiniam filmavimui atėjau į studiją ir klausiu, ką tiksliai man reikės daryti, o Mantas sako - nieko, tau nieko nereikia žinoti, tu tiesiog būk. Na, gerai, galvoju, čia gi kelių sekundžių filmavimas, gal iš tiesų tiesiog reiks pasišypsoti. Ir tik pradedam filmuoti, operatorius sako - žiūrėk į mane, o Mantas iš šono kaip šoko manęs link su didžiule dovana rankose, tai tikrai, kaip žmonės sako, širdis į kulnus nukrito, nuostabos netrūko, iš tos nuostabos net ant stalo priguliau. Ir į kadrą pakliuvo tikra ir nesumeluota nuostaba“, - pasakoja K. Pocytė.

S. Žvirgždas sako, jog šiais video norėjo priminti, jog Kalėdos kasdien veržiasi ne tik į mūsų širdis ar namus, bet ir į darbo vietas, ten, kur praleidžiame daugiausiai laiko, todėl būtent nesuvaidintos emocijos ir yra svarbiausia, ką bandyta perteikti vinjetėse.

„Džiaugiuosi, kad viską pavyko nufilmuoti gan greitai ir tie filmavimai buvo smagūs – kalėdine nuotaika pavyko užkrėsti ir šalia buvusius kolegas, todėl esu tikras, kad tas šiltas švenčių jausmas iš ekranų nesunkiai persiduos ir į kiekvieno žiūrovo namus“, - sako „Delfi“ kūrybos vadovas.

Kalėdinių vinječių filmavimų užkulisiai - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją