„Su nekantrumu laukiu kovos", – sakė patyręs Lenkijos kovotojas.

Beje, kovos laukia ir po trijų metų pertraukos į narvą grįžtantis L.Urbonavičius.

„Priešininką jau išanalizavau. Visada tai darau, nors tai – trenerių darbas. Tačiau man svarbu būti pilnai pasirengusiam, man patinka žinoti, kokias staigmenas gali pateikti priešininkas, – sakė lietuvis. – Ar mane kažkas nustebino? Ar pamačiau ginklus, kuriais jis mane gali išmušti iš vėžių? Ne, bet džiaugiuosi, kad narve kovosiu su geru smūgiuoti, kuris nevengia imtynių. Būsiu pasirengęs pačiai rimčiausiai kovai".

Atrodo, L.Urbonavičiaus pasisakymas kiek užgavo A.Jedraczką, kuris pažadėjo ne vieną ir ne dvi staigmenas lietuviui.

„Tiesą pasakius, maniau, kad L.Urbonavičius jau baigė sportinę karjerą, – nusijuokė 38-ų lenkas. – Stebėjau jo kovas, laukiau galimybės susitikti su jūsų herojumi narve. Jis grįžta po trijų metų pertraukos. Tikiu, tai man pranašumas. Nuolat kovojau, kaupiau patirtį. Nežinau, kokią analizę jis darė, bet, patikėkite, nustebinsiu ne tik jį, bet ir visus turnyro žiūrovus".

A.Jedraczka prisipažino nekreipiantis dėmesio į kovotojų karjeros įrašus. „Kiekviena kova – tai nauja pradžia, tai nauja istorija, – sakė Lenkijos kovotojas. – Stebėjau L.Urbonavičiaus karjerą, puikiai suprantu, kaip mano įrašas atrodo „ant popieriaus". Tik galiu pasakyti, kad tai nieko nereiškia. Savo pranašumą aš įrodysiu stebint tūkstančiams žiūrovų. Atvažiuoju į Kauną „užmigdyti" jūsų herojų. Laurynai, atvažiuoju tavęs, įrodysiu savo jėgą per daug nesistengdamas".

Paklaustas apie pasirengimą kovai, A.Jedraczka nedaugžodžiavo: „Aš nuolat esu puikios sportinės formos, man nereikia specialaus pasirengimo šiai kovai".

„Mano treneriai žino visas silpnąsias L.Urbonavičiaus puses. Netikiu, kad per tuos trejus metus jis patobulėjo salėje... Neabejoju tik dėl vieno. Tikiu, kad legendos apie jo žvėrišką jėgą – ne iš piršto laužtos. Tačiau tam esu pasirengęs, pasinaudosiu savo patirtimi ir narve tikrai būsiu gudresnis ir, žinoma, greitesnis", – neabejojo A.Jedraczka.

„UTMA Winter Edition" narve gruodžio 8 dieną žiūrovai pamatys geriausius šalies kovotojus: „Prelims" turnyre dėl didžiojo piniginio prizo kausis keturi perspektyvūs šalies kovotojai, į narvą žengs Raimondas Krilavičius, Dovydas „Rimkenzo" Rimkus, Deividas Danyla. Žiūrovams bus suteikta galimybė pabendrauti su pasaulio bokso čempionu bei UTMA prekės ženklo ambasadoriumi Eimantu Stanioniu.

Į renginį bilietus galima įsigyti ČIA, o tie, kuriems nepavyks pamatyti reginio gyvai Kauno sporto halėje, galės tai padaryti nuotoliniu būdų prie savo kompiuterių ar TV ekrano, nes turnyras bus transliuojamas portale Delfi.lt.