Paklaustas, ar verta investuoti į NT, kai būstas perkamas sau, Lietuvos nekilnojamojo turto plėtros asociacijos vadovas Mindaugas Statulevičius pažymi, kad delsimas visada įneš tik neapibrėžtumo.

„Klasikinė teorija sako, kad kai perkama sau, kiekvieną laiką žmogus nusistato pats.

Jeigu jam reikia dabar pagerinti savo buitį, jausis nepatogiai gyvendamas dabartiniame būste, kuris neteikia malonumo, tada jį reikia keisti. Tai ne vien finansinis sprendimas, bet ir emocinis – komforto klausimas. Jei randi tinkamą būstą, tinkamoje vietoje, nes nežinai, kas bus vėliau, o vėliau gali buto nebūti, jis gali būti brangesnis, gal ir pigesnis, bet neapibrėžtumas – gan didelis.

Kai norima pirkti NT sau, o ne investuoti į jį, žmogus turi sukaupęs lėšų arba nori parduoti būstą ir įsigyti naują, pasigerinti sąlygas savo šeimai, delsimas visada įneš tik neapibrėžtumo“, – konferencijoje kalbėjo jis.

Kitokia situacija dėl investicijos į NT, kai siekiama užsidirbti, pavyzdžiui, jį nuomojant.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)