Tokius žodžius jis pasakė per judėjimo „Soviet materei i žen vojennoslūžaščich“ trumpąją spaudos konferenciją, praneša „Telegram“ kanalas „Možem objasnit“ ir prideda videoįrašą.

Pažymima, kad moteris savo sūnaus okupanto ieškojo keletą mėnesių, o RF gynybos ministerija jai niekaip nepadėjo.

„Tai mano sūnus, ir man jo reikia. Jo nereikia Putinui, nereikia Šoigu. Jie sėdi, jiems šilta! Juk jie ne apkasuose ir ne Ukrainos kalėjime! Pas nacistus, kaip jie sako. Klausimas: kodėl nacių belaisviai į laisvę išeina normalūs? Galbūt kažko mums nepasakote, ir ten visai ne naciai?“ – kalbėjo į nelaisvę patekusio kareivio mama.

Moteris teigė, kad ukrainiečiai faktiškai išgelbėjo jos sūnaus gyvybę, o Ukrainos saugumo tarnyba siūlė padėti ieškoti Kirilo.

„Mes kas, galvijai? Savo vaikus gimdėme ne tam, kad kažkas spręstų savo problemas! Nepykdykite mūsų, motinų. Grąžinkite mums mūsų vaikus“, – į RF vadovybę kreipėsi į nelaisvę pakliuvusio kario mama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)