Garsus humoristas M. Galkinas, Rusijoje pripažintas „užsienio agentu“, sureagavo į jautrią nuotrauką, kurioje matyti, kad į degalinę atvesta mažai mergaitė laukia, kol jai bus pakrautas reikalingas inhaliatorius.

Ši situacija nutiko po masinio Kijevo apšaudymo, per kurį buvo apgadinti Ukrainos energetikos objektai. Miesto gyventojai ilgiau nei parą buvo be elektros, šilumos, vandens ir ryšio. M. Galkinas negalėjo pro akis praleisti šio įvykio.

Savo „Instagram“ puslapyje jis paskelbė mergaitės nuotrauką, kurią tėvai nuvežė į degalinę, kad joje būtų įkrautas dukros gyvybei svarbus inhaliatorius, kaip rašo Unian.ua, vaikas, tikėtina, serga astma.

„Kijevas. Šiuo metu. Artimieji atvedė šią mažą mergaitę į degalinę, kad jai būtų prijungtas reikalingas inhaliatorius. O Maksimą Galkiną Rusijos Federacijos teisingumo ministerija pripažįsta užsienio agentu“, – rašė šoumenas.


Delfi primena, kad M. Galkinas karui Ukrainoje prieštarauja jau nuo pirmųjų jo dienų. Dėl savo „antivalstybinių“ pasisakymų komikas Rusijoje nuo šiol laikomas „užsienio agentu“. Rusijos teigimu, garsus vyras užsiima politine veikla ir už tai gauna pinigus iš Ukrainos.

Šių metų vasario 24 dieną Rusijai įsiveržus į Ukrainos teritoriją, M. Galkinas ne kartą kalbėjo, kad taikūs Ukrainos miestai buvo bombarduojami Kremliaus nurodymu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)