Policijos departamentas pranešė, kad lapkričio 24 d. apie 23 val. automobilis „Land Rover Defender“ nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Per eismo įvykį žuvo automobiliu važiavęs keleivis. Vairuotoją apžiūri medikai.

Papildyta:

Avarija įvyko Molėtų plente, apie 20 km nuo Vilniaus. Susidūrė vilkikas „Scania“ ir visureigis. Po susidūrimo vilkikas nulėkė nuo kelio, o priekaba nuvirto ir užtvėrė eismą. Ant kelio išvirto krovinys - maišai su kieto kuro granulėmis.

Vilkiko vairuotojas, Baltarusijos pilietis, Delfi žurnalistui pasakojo, kad avarija įvyko, kai jo priekaba ėmė slysti ir sunkvežimis tapo nevaldomas.

Vairuotojas pastebėjo, kad Vilniaus link važiuojantis visureigis išvažiavo į priešingą eismo juostą. Pasak liudytojų, lengvoji mašina mažiausiai vieną kartą apsisuko ir trenkėsi į priekabą.

„Land Rover Defender“ vairuotojas (gimęs 1976 m.) pats išsiropštė iš sudaužytos mašinos. Vyrą medikai nuvežė į ligoninę. Teigiama, kad jį išgelbėjo saugos diržas ir oro pagalvė.

Keleivį ištraukė ugniagesiai, medikai konstatavo, kad vyras (gimęs 1988 m.) – miręs.

Eismas Molėtų plente buvo sustabdytas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)