Ant savo rankų jau antrąją atžalą sūpuojanti pora įsiamžino ir jaukioje šeimyninėje fotosesijoje, kurios kadrais Rimantė pasidalijo ne tik su savo sekėjais, bet ir su Delfi skaitytojais:

Platesniame rate savo džiaugsmu pasidalinusi žurnalistė atskleidė ir mažyliui skirtą vardą, kuris – išties retas. Pora sūnui suteikė Atumo Ramojaus vardą.

Atumas egiptiečių mitologijoje vadinamas Saulės dievu, toks vardas turi tobulumo bei pilnatvės reikšmę. O Ramojus – lietuvių kilmės vardas, reiškiantis „ramus“.

Dvigubas vardas Rimantės ir Povilo šeimoje nėra naujiena. Sutuoktinių pirmagimė taip pat džiaugiasi ypatingu deriniu – Luna Medeina.

Vardas Luna priskiriamas lotynų kilmei, ji buvo romėnų deivė, taip pat – mėnulio deivė, o Medeina kildinama iš lietuvių. Tai – lietuvių miškų ir alkų deivė, medžioklės globėja.

Delfi primena, kad poros sūnus pasaulį išvydo šių metų rugsėjį. Šviesus įrašas su pozityviomis naujienomis greitai sulaukė artimųjų, bičiulių ir kitų sekėjų sveikinimų.

Žinią apie antrąjį būsimą vaikelį sutuoktiniai pranešė birželį taip pat socialiniuose tinkluose. Tuomet pora neslėpė, kad šis stebuklas užgimė jiems viešint Tailande.

R. Kulvinskytė ir P. Miškinis-Eidukonis susituokė 2015-aisiais metais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)