Naujausioje dainoje „Tave matau“ A. Rimiškis uždainuoja drauge su savo seserimi Raminta Rimiškyte. Negana to, giminaičiai nusprendė nusifilmuoti ir vaizdo klipe, kuris abiems tapo iššūkiu: Ramintai dėl debiuto, o Andriui dėl to, kad paskutinį kartą vaizdo klipe jis įsiamžino prieš keliolika metų.

„Noriu pasidžiaugti, kad jau labai greitai su sese Raminta pristatysime naują vaizdo klipą su jos autorine daina. Filmuoti klipą jai buvo naujas iššūkis, o man – seni prisiminimai, nes paskutinį kartą klipe filmavausi maždaug prieš 15 metų“, – dar prieš premjerą su gerbėjais mintimis dalijosi A. Rimiškis.

Jau išleidus dainą duetas savo klausytojus kvietė įvertinti jų bendrą darbą.

„Pagaliau. Taip ilgai lauktas vaizdo klipas „Tave matau“ kartu su sese Raminta! Apie didelę viltį siekti, jausti, kovoti, mylėti, svajoti, tikėti“, – kūrinį pristatė muzikantas.

Jam antrino ir sesuo, kuri dėkojo prie kūrinio prisidėjusiai komandai ir broliui už buvimą drauge bei muzikines ir kūrybines pamokas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)