Atsibodo kas mėnesį pirkti vis kitas kojinių poras ir išleisti krūvas pinigų daiktams, kurie - kai kam gali pasirodyti - nėra svarbiausi tavo garderobe? Viso to galima išvengti, jei žinai keletą esminių taisyklių apie kojines.

Reikalas tas, kad dauguma mūsų perkame pigias kojines ir nesitikime iš jų daug, tačiau kaskart vis tiek nusiviliame, kai po mėnesio ar net kelių savaičių tenka jas išmesti. Taip neturėtų būti, jei tik Kalėdų senelis, Olimpinių žaidynių dalyvis, Baltųjų rūmų šeimininkas ar barbė devyndarbė mama, rinkdama savo vaikams kojines, žinotų, kokios kojinės išties yra kokybiškos ir ilgaamžės.

Gerai žinomo lietuviško prekės ženklo SPARTA misija yra apsaugoti kiekvieno žmogaus pėdas, nepriklausomai nuo jų lyties, amžiaus ar profesijos. Tad jei nori sužinoti, ką turėtų dėvėti Kalėdų senelis, verslus žmogus, medžiotojas, namų šeimininkė, sportininkė ar vakarėlio siela, SPARTA kviečia tave tai padaryti!

Kokias kojines dėvėti, priklausomai nuo mūsų veiklos?

Oro temperatūrai sparčiai krentant mes net užsimerkę žinome, kad artėja gražiausios metų šventės, įgalinančios mus žaismingai puoštis. O kaip puoštis vėlyvą rudenį ir žiemą, išryškinant šių sezonų ryškiausias savybes? Spalvingai ir šiltai! Todėl nieko keisto, kad Kalėdų senelis iš tolo šviečia raudona ir balta spalvomis, o Kalėdinė eglutė pasidabina žėrinčiais žaisliukais.

Todėl ir tu turėtum savo įvaizdį paįvairinti mūvėdamas žaismingas, unikalias ir šiltas SPARTOS kojines! Būk pirmas asmuo savo šeimoje ar darbe, jau dabar mūvėdamas ryškiaspalves Kalėdines kojines, kurios pagamintos iš aukščiausios rūšies medvilnės ir elastano mišinio, subalansuoto taip, kad pėdos visos dienos metu kvėpuotų ir idealiai prisitaikytų prie tavo kojų. Užsisakyk SPARTOS kojines iš riboto leidimo Kalėdinės kolekcijos internetu jau dabar: https://spartatextile.lt/.

Tačiau jei paklaustum Kalėdų senelio ar amžinai šalančiomis kojomis draugo, kokių kojinių jie norėtų, vienareikšmiškai išgirstum - vilnonių! Ir nieko čia keisto, nes vilna nuo seno yra vertinamas natūralus pluoštas, gebantis efektyviai išgarinti drėgmę, užtikrinantis puikią oro cirkuliaciją ir pasižymintis ypatingomis termoreguliacinėmis savybėmis. Vilnonės kojinės moterims, vyrams ir vaikams nepalieka abejingų!

SPARTA nepamiršta ir sportininkų, tad jiems siūlo kojines iš sintetinių medžiagų, kurios yra itin patvarios, atsparesnės trinčiai, greitai išgarina drėgmę ir paminkštinimais apsaugo jautresnes pėdos vietas - kulnus bei kojų pirštus.

Verslūs žmonės batuose praleidžia didžiąją dalį dienos, todėl jiems svarbus maksimalus komfortas, tačiau kaip suderinti patogumą ir klasikinį stilių? Ne bėda, nes SPARTA apgalvojo ir tai. Šiuo konkrečiu atveju tinka prabangios vilnos-šilko kojinės, lydėsiančios žmogų į visus svarbius susitikimus.

Neturime pamiršti ir žmonių, praleidžiančių savo dienos dalį gamtoje. SPARTA gamtininkams, medžiotojams, grybautojams, uogautojams ir visiems kitiems, mėgstantiems būti gamtos apsuptyje, siūlo specialias kojines su polipropileno pluoštu, apdorotu natūraliu repelentu, atbaidančiu mažiausiai pageidaujamus svečius ant mūsų kūno - erkes.

Verta žinoti

Net jei tavęs šiame tekste nepaminėjome, SPARTOS internetinės parduotuvės asortimente tu tikrai rasi tai, kas geriausia tau.

Tik atmink, kad tinkama higiena ir pagal paskirtį dėvimos kojinės, atsižvelgiant į veiklos rūšį, gali tarnauti ne vieną mėnesį.

Naujausios kojinių gamyboje integruotos technologijos užtikrina aukščiausią kojinių kokybę, tad daugiau nebereikės kas mėnesį pirkti vis naujų kojinių porų! Rinkis patikimą, kokybišką ir ilgaamžę lietuvišką prekę!