Unian.ua duoto interviu metu M. Maksakova atsakė į klausimą, ar gali taip būti, jog Kremlius šiems artistams ir pačiam N. Baskovui nurodė kalbėti visokius niekus, kad nukreiptų rusų dėmesį nuo „antros galingiausios pasaulio armijos“ pralaimėjimų?

„Tas žmogus [N. Baskovas] anksčiau buvo gana sąmojingas ir netgi buvo galima jį pavadinti talentingu. Bet dabar jis tapo savo politinio apsileidimo įkaitu. Viena iš jo lengvabūdiškų klaidų – sprendimas pasirašyti pareiškimą, kuriuo išreiškiamas Rusijos agresijos prieš Ukrainą palaikymas, – iš paskos nusitempė visas kitas“, – sakė buvusi Dūmos deputatė.

Ji pažymėjo, kad putinisto Boriso Korčevnikovo laidos metu N. Baskovas pravirko visai ne todėl, kad nerimauja dėl savo gimtinės, bet todėl, kad negali susitaikyti su mintimi, jog Europoje tapo nepageidaujamu asmeniu.

„Korčevnikovo laidos eteryje visi matė Baskovo ašaras, bet juk iš tikrųjų jis verkė dėl kitos priežasties. Ir visai ne dėl tos, kurią paminėjo. Jis apverkė savo prarastas galimybes, savo ankstesnį nerūpestingą gyvenimą, keliones į Europą, galimybę dalyvauti oligarchų vestuvėse, didelius honorarus, – pridūrė M. Maksakova. – Jis jautėsi tikru likimo lepūnėliu. Dabar šiam nerūpestingumui atėjo galas. Be jokios abejonės, šiandien jis norėtų būti bent politiškai neutralus. Greičiausiai dabar jis suvokia, kad vien savo pasirodymu pateisina visus žvėriškumus ir iš dalies yra už juos atsakingas. Mano nuomone, jis turi rimtų psichologinių problemų, gali būti, kad jos sutrikdė hormonų pusiausvyrą.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)