Dviejuose populiariausiuose socialiniuose tinkluose Indrę seka jau daugiau nei 100 tūkstančių žmonių, rašoma pranešime spaudai.

„Lietuva – maža šalis, todėl norint surinkti tiek sekėjų tikrai yra ką veikti, – pasakos Indrė – Tikrai įdedu darbo į tai, nors, kaip ir dauguma, sulaukiu įvairių replikų: „Indre, tu juk nieko čia neveiki, tik gražias nuotraukas keli, atostogauji, išvaizda rūpiniesi....“.

Moteris pasakos, kad dėl nepriekaištingo įvaizdžio kaskart samdosi profesionalius fotografus, iki smulkmenų apgalvoja drabužius, kuriuos vilkės, o makiažą ir šukuoseną jai kuria savo srities meistrai.

Tuo metu 24-erių modelis, beveik 90 tūkstančių sekėjų turinti nuomonės formuotoja, mados turinio kūrėja Inidė Jasnauskaitė, socialiniame tinkle išgarsėjusi trumpais nuotaikingais video teigs, kad darbas socialiniuose tinkluose iš tiesų nėra toks paprastas, kaip gali pasirodyti iš šono.

„Mano nuomone, tai yra be proto sunkus darbas, atimantis daug laiko ir reikalaujantis dar daugiau jėgų“, – pasakos Inidė.

Karjerą socialiniame tinkle mergina pasakos pradėjusi prieš ketverius metus, kai ėmė dalintis gražiomis nuotraukomis, o didžiausio populiarumo sulaukė prasidėjus karantinui, paskelbtam po pasaulį išplitus koronavirusui. Iš neturėjimo ką veikti ji ėmė filmuoti ir, mėgėjiškai sumontavusi skelbti trumpus video klipus, kaskart sulaukdavo vis didesnio peržiūrų skaičiaus. Šiandien jos ir sužadėtinio Osvaldo Jonaičio veikla socialiniame tinkle yra pelninga.

Sekėjai reiklūs, todėl, pasak Inidės, kaskart reikia sugalvoti vis ką nors naujo ir nesikartoti, klipas turi atrodyto patraukliai, smagiai, nenuobodžiai... Be to filmavimo metu, kaskart reikia būti geros nuotaikos, ir, žinoma, patraukliai atrodyti.

Kiek uždirba kylančios socialinių tinklų žvaigždės? Kokių juos stebinčiųjų reakcijų sulaukia viešindami asmeninį gyvenimą ar dalindamiesi net labai privačiomis akimirkomis? Ir ko reikia, kad taptumėte ne tik populiarūs, sekami dešimčių tūkstančių, tačiau ir solidžiai iš to uždirbtumėte? Jau šį pirmadienio vakarą gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki... “, 20 val., tik per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją