„Gal žmogus pavargo, o gal žmogus neišlaikė kažkokių egzaminų, čia jis pats turbūt galėtų geriau atsakyt“, – situaciją „Žinių radijui“ komentavo A. Mazuronis.

Nors pats A. Mazuronis kol kas neįvardija A. Gedvilo pasitraukimo priežasčių, vis tik, ketvirtadienį išplatintame partijos nariams adresuotame laiške, kurį gavo lrytas.lt, Darbo partijos vicepirmininkas užsimena apie garso įrašą, dėl kurio veikiausiai ir išsiskyrė politiko ir partijos keliai. A. Gedvilą papiktino tai, kad naujasis partijos lyderis apie jį esą negražiai kalba net ne partijos kolegoms, bet konkurentams, rašo portalas. Pats A. Mazuronis šios informacijos nelinkęs komentuoti.

„Absurdas kažkoks. Man tos temos vyniojimas toks nerimtas, toks nesolidus, toks nevertas ir laidos laiko, ir piliečių gaišimo. Tiesiog žmogus susireikšminęs, ištroškęs dėmesio ir bando atlikti savo seniai suplanuotus veiksmus ir tą daro ne pačiu gražiausiu būdu. Ir čia visa istorija. Dabar turiu kažką aiškint, ką kažkokiam tualete sakiau ar kur, gal ir sakiau kokioje kavinėje ar miegamajame, ar viešbučio kambaryje, kad Aidas Gedvilas, mano nuomone, radikalas, o ar čia naujiena kažkam?“, – teigė partijos lyderis.

Politiko teigimu, požymių, kad A. Gedvilas ketina trauktis iš partijos, jau buvo matyti ir anksčiau. Vis tik, viešumoje A. Mazuronis komentuoti situacijos teigia nenorįs.

„Aš daug įvairiausių požymių mačiau, bet, man atrodo, kad, jei viena pusė elgiasi, mano akimis, kiauliškai, chamiškai ar bendražmogiška prasme tiesiog nepadoriai, tai nereiškia, kad ir aš taip turiu elgtis ir į viešumą pradėt drabstytis savo matymais. Aš vidinei mūsų partinei bendruomenei paaiškinsiu, kas vyksta, o tie kas nori suprasti, supras“, – pridūrė jis.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją