Avarija įvyko Molėtų plente, netoli Riešės.

Vilniaus policijai apie įvykį pranešta 4 val. 30 min. Automobilio „Mazda“ vairuotojas pareigūnams paaiškino, kad neseniai įsigijo mašiną, bet vairuotojo pažymėjimo – dar neturi.

Sankryžoje su Mokyklos ir Medikiškių g. vyras nesuvaldė mašinos ir trenkėsi į krovininį automobilį.

Žmonės nenukentėjo, bet „Mazda“ – visiškai suniokota. Jos savininkui gresia administracinė atsakomybė už vairavimą be teisių.

Dėl avarijos važiuojantys Utenos link pateko į transporto spūstį.

Eismo sąlygas dar blogina sniegas.

Eismoinfo.lt praneša, kad dėl buvusio ar besitęsiančio snygio didžiojoje šalies dalyje valstybinės reikšmės kelių dangos slidžios, su šlapio sniego provėžomis, vietomis susiformavęs plikledis.

Sudėtingiausios eismo sąlygos rytų, vidurio ir pietų Lietuvoje, čia mažesnio eismo intensyvumo rajoniniuose keliuose puraus ar prispausto sniego sluoksnis vietomis siekia iki 10 cm.

Slidžius ir provėžotus kelių ruožus barsto ir valo AB „Kelių priežiūra“, tačiau vairuotojų prašoma atsižvelgti į kelio dangos būklę ir rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį bei laikytis didesnio nei įprasta saugaus atstumo.

Dieną eismo sąlygas sunkins snygis ir plikledis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją