J. Nainys prisipažįsta, kad pristatyti beglobių gyvūnų problemai skirtą muzikinį kūrinį norėjo jau seniai. Dėmesį į jautrią problemą jis atkreipė pasirinkdamas garsųjį atlikėjo Tom Odell kūrinį „Another Love“, kuriame apdainuojami vėl ir vėl sudaužyta širdimi pasibaigiantys santykiai.

Prieglaudoje „Penkta koja“, kurioje buvo filmuotas naujos kūrinio versijos vaizdo klipas, tokių sudaužytų širdžių – šimtai. Čia glaudžiasi gyvūnai, kurių išsižadėjo ankstesni šeimininkai, ir kurie nesulaukė reikiamos meilės iš žmogaus, kuris juos prisijaukino.

Vaizdo klipą naujai kūrinio versijai pristatęs J. Nainys pastebi, kad liūdesio kupina daina vaizdo klipe atgijo ne tik su liūdnomis, bet ir jaukiomis, šiltomis emocijomis. Atlikėjas atkreipė dėmesį į beglobius pasidalindamas savo asmenine patirtimi, kaip pasikeitė jo gyvenimas priglaudus šunelį Bruno.

„Iš vienos pusės, turime liūdną beglobių gyvūną statistiką, iš kitos – mes patys pasiėmėme Bruniuką iš prieglaudos ir norime paskatinti kitus žmones sekti šiuo pavyzdžiu. Prieš sprendžiant, ar pirkti gyvūną, geriau vis tik pirma nuvykti į prieglaudą ir ten surasti savo keturkojį“, – įsitikinęs J. Nainys.

Nainių namuose šunų išties netrūksta – šeima džiaugiasi keturkojų Nunuko, Nainės ir jaunėlio Bruno draugija. Ankstesnius šunelius šeima pirko, tačiau nuo to laiko, kai prieglaudoje sutiko Bruno, prisipažįsta, kad jų vertybės pasikeitė.
Nainiai su savo augintiniais

J. Nainys prisimena, kad Bruno pateko į prieglaudą per lemtingą atsitiktinumą, ir džiaugiasi, kad naująjį augintinį atrado ne kilmingų šunų veisykloje, o prieglaudoje, kurios gyventojams žmogaus pagalba yra labai reikalinga.

„Bruno buvo paliktas miške ir atrastas gerų žmonių. Į „Penktą koją“ jis pateko per atsitiktinumą. Bruno sesę paėmė kiti žmonės, o mes paėmėme Bruno. Anksčiau esam pirkę šuniukus, bet kai nuvyksti į prieglaudą ir pamatai, kokia yra reali situacija, tai visas vertybes permąstai. Supranti, kiek daug šuniukų yra prieglaudose, ir atrodo, kad visus juos norėtum pasiimti“, – pasakoja J. Nainys.

Kartu su Bruno sugrįžęs į prieglaudą, kurioje augintinis praleido vaikystę, atlikėjas sužinojo, kad šiuo metu ten glaudžiasi ir namų ieško apie 300 šuniukų. J. Nainys tikisi, kad vaizdo klipe nusifilmavusius beglobius gali išvysti būsimi jų šeimininkai.

„Gyvūnai prieglaudose tiesiog nebetelpa. Per Bruno istoriją noriu papasakoti, kad šuniukas iš prieglaudos gali būti dar geresnis sprendimas, negu gyvūną nusipirkti. Galbūt tai paskatins žmones, kad, norėdami šuniuko, jie pirmiausia turėtų atvykti jų apžiūrėti prieglaudose“, – teigia atlikėjas.