Kruasanų apkepas su šokoladu – neabejotinai tokio patiekalo dar neragavote! Tačiau jei išbandysite, tikrai nenusivilsite. Kruasanų apkepą kepkite, kai tik užsimanysite dar neragauto, bet sodraus skonio deserto.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA kruasanus išimkite iš pakelio ir palaikykite kambario temperatūroje 30–40 min. Atitirpintus kepkite orkaitėje 170 °C temp. 16–18 min.

2. Iškeptus kruasanus perpjaukite per pusę ir dėkite į kepimo skardą pjūviu žemyn.

3. Grietinėlę užvirinkite ir joje ištirpdykite šokoladą ir sviestą.
4. Užpilkite kruasanus šokolado ir grietinėlės mišiniu bei apibarstykite zefyrais.

5. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 10 min.

6. Papuoškite kruasanų apkepą mėtų lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai