Prasidėjus „Aukštaitijos“ sporto rūmų rekonstrukcijos darbams, buvo išmontuotos vaizdo kameros, todėl, kas niokojo stadiono inventorių nustatyti bus sudėtinga.

Panevėžio apskrities Vyriausiojo policijos komisariate užregistruotas pranešimas apie chuliganų išpuolį stadione, bet ikiteisminis tyrimas nepradėtas – laukiama, kada Panevėžio sporto centras oficialiai kreipsis į pareigūnus ir bus nurodyta, kokie nuostoliai padaryti sporto bazei.

To centro vadovas Saulius Raziūnas iki šiol padaryti nesugebėjo.

Jis apie vandalų išpuolius stadione sužinojo pirmadienį iš naujienų portalo JP žurnalistų ir nė nepatikėjo, kad chuliganų padaryti nuostoliai – nemenki.

Anot jo, supjaustyti vartų tinklai, futbolininkų išėjimo tunelio tentai, išpiltas mazutas vartininko aikštelėje, sulaužytos kėdės, nutraukti švieslentės laidai.

S. Raziūnas tikino, kad, kai bus suskaičiuoti patirti nuostoliai, jie bus pateikti policijai, jog būtų galima pradėti ikiteisminį tyrimą.

A lygoje „Panevėžiui“ liko trejos rungtynės, artimiausios dvejos sostinėje, paskutinis mačas – lapkričio 23 d. Panevėžyje su „Jonava“.



Standings provided by Sofascore


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją