Karališkoji pora neseniai buvo atvykusi į Jorkšyro grafystės pajūrio miestą, kad atidarytų finansavimo kampaniją, skirtą jaunimo psichikos sveikatai remti. Savo dieną jie pradėjo nuo apsilankymo bendruomenės centre „The Street“, kuris padeda vietos organizacijoms plėstis ir tobulinti savo paslaugas. Čia juos pasitiko džiūgaujanti žmonių minia.

Sveikindamasi su žmonėmis, Kate vilkėjo 460 svarų kainuojantį kupranugario spalvos „Max Mara“ paltą ir tos pačios spalvos suknelę, prie kurios priderino kūno spalvos batelius, dirželį ir nedidelę dizainerio rankinę, rašo mirror.co.uk.

Tačiau kalbant apie papuošalus, jos pasirinkimas buvo kur kas kuklesnis – kunigaikštienė segėjo savo pamėgtus masinės gamybos „Accessorize“ auskarus, su kuriais ne kartą buvo pastebėta ir anksčiau.

Norintieji nukopijuoti jos įvaizdį, šiuo metu tokius pačius lanko formos auskarus gali įsigyti šios įmonės svetainėje, kur jų kaina nuo 5 svarų buvo sumažinta iki 1,5 svaro.

Tiek Kate, tiek Williamas į atlapus taip pat buvo įsisegę po aguonos žiedą – jie buvo skirti kasmetiniam Atminimo dienos minėjimui.

Šis jų vizitas įvyko tuo metu, kai pora visoje šalyje pradeda daug naujų bendradarbiavimo labdaros srityje projektų, kad padėtų vietos organizacijoms gauti paramą iš jų karališkojo fondo.

Williamas ir Kate buvo atvykę į Šiaurės Jorkšyrą, kad pristatytų savo pirmąją „Poveikio bendruomenei dieną“, kuria siekiama, kad kiekvienas jų apsilankymas atneštų „ilgalaikį rezultatą ir poveikį“.

Pora Skarbore susitiko su jaunimu ir pristatė savo bandomąją schemą, pagal kurią kilniems tikslams buvo surinkta 350 tūkst. svarų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją