64 metų filmo „Rocky IV“ („Rokis IV“) aktorius, eidamas į restoraną, mūvėjo juodos spalvos sportines kelnes ir avėjo tik vieną batą – kitos kojos pėda buvo įtvare, rašo dailymail.co.uk.

Dolphas atskleidė, kad čiurnos operacija jam buvo atlikta rugpjūčio mėnesį, dėl kariuomenėje patirtos kojos traumos.

Socialiniame tinkle „Instagram“ jis paaiškino: „Pagaliau bus atlikta operacija kairės kojos čiurnai. Ją susižalojau dar tarnaudamas kariuomenėje“.

„40 metų užsiimdamas kovos menais ir filmuodamasis veiksmo filmuose, turėdavau kovoti kiekvieną dieną. Dabar sąnarys iš esmės yra sunaikintas“.

„Režisavimas ir vaidyba filme „Wanted Man“ tikrai padarė savo darbą... Negaliu sulaukti, kada vėl galėsiu normaliai vaikščioti. Nuolat jus informuosiu“.

Praėjusį mėnesį aktorius socialiniame tinkle „Instagram“ paviešino vaizdo įrašą, kuriame jis buvo nufilmuotas su ligoninės drabužiais, veido kauke ir baltu gipsu, kai po operacijos bandė judėti ligoninės koridoriumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)