12
Kitas

ATSAKYMAS

Optinės iliuzijos – tai vaizdai, kurie apgauna mūsų protą ir akis. Tokie testai sąmoningai kuriami tam, kad suklaidintų mūsų protą. Tačiau sprendžiant tokius testus, lavinamas mūsų protas ir dėmesingumas. Žiūrovui atrodo, kad tai, ką jis mato, yra tiesa. Tačiau taip nėra. Tai optinė iliuzija. Tačiau žiūrovui, žinančiam, kad jis kažko nepastebi, kyla noras išbandyti savo jėgas ir surasti tai, ko prašoma. Taigi pasiruoškite optinės iliuzijos išbandymui, rašoma pkbnews.in.

Vengrų menininkas Zarzely Dudasas sukūrė tokį subtilų piešinį, kad norint surasti jame tai, kas paslėpta, teks paprakaituoti net patiems akyliausiems.

Testas

Šiame paveikslėlyje matote kelis gyvūnus, smagiai poilsiaujančius tarp daugybės gėlių. Tarp žiedų skraido ir keletas drugelių. Tačiau šiame piešinyje yra ir bitė, kurią turite surasti per 15 sekundžių. Taigi, ko delsiate? Jūsų laikas jau tiksi!

Ar radote bitutę?

Galime atskleisti, kad optinių iliuzijų testus įveikia ne kiekvienas. Pastabumo testuose, kurie pasirodo socialinėje žiniasklaidoje, ieškomą objektą suranda tik 1 proc. žmonių. Taigi pažiūrėkime, ar priklausote tai likusiai 99 proc. žmonių masei, ar vis dėlto pastebėjote bitę?

Esame tikri, kad jūs išsiskiriate iš kitų, ir kad jūsų žvilgsnis yra tikrai akylas. Veikiausiai jau radote, kur skraido bitė. Jei jos dar neradote, nesijaudinkite. Žemiau esančiame paveikslėlyje atskleidžiame šio testo atsakymą.

12
Kitas

ATSAKYMAS

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)