Deja, atvykus į naujuosius namus, planai skaniai papietauti žlunga, nes naujoji mama pastebi, kad nesate jos vaikas. Sutrikęs tėtis pažvelgia į jus, o suvokimas, kas ką tik nutiko, pripildo jo akis išgąsčio. Gaila, bet teks grįžti pas kirpėją!

Būtent tokioje situacijoje atsidūrė vienas (ne)laimingas šunelis, per klaidą patekęs pas svetimą tėtį, kuris tiesiog bandė padėti savo persidirbusiai žmonai. Tačiau viskas gerai, kas gerai baigiasi – ypač tuomet, kai po visko galima skaniai pasijuokti.

Tai buvo viena iš tų dienų, kai viskas atrodo it likimo pasiųstas pokštas. CoCo Salazar buvo paskendusi savo darbuose, per Kalėdas dirbdama 15 valandų pamainoje. Pavargusi ir persidirbusi, ji nusprendė patikėti vieną paprastą užduotį savo vyrui Rudy Salazar.

Ta viena užduotis – paimti šunį iš kirpyklos. Viena užduotis! Be jokios abejonės, savo žmoną užjaučiantis Rudy sutiko jai padėti ir parvežti BooBear namo. Jei atkreipėte dėmesį į įžangą, turbūt žinote, kas nutiks toliau.
Rudy ir CoCo

Geranoriškas vyras nuvažiavo į kirpyklą, tačiau čia jis padarė pirmąją klaidą. Darbuotojams jis pasakė, kad atvyko dėl CoCo, turėdamas omenyje savo žmoną. Tačiau kirpėjas klaidingai suprato vyro žodžius ir pamanė, kad šis nori pasiimti šunelį, vardu Coco.

Taip sutapo, kad tądien kirpėjas turėjo dar vieną mažą baltą šunelį, ir jiedu buvo labai panašūs – tik atidžiau pasižiūrėjus, buvo galima suprasti, kad tai nėra tas pats šuo. Todėl Rudy, per daug nekvaršinęs sau galvos, griebė augintinį ir su juo išbėgo.

Grįžus namo, įtarimų kilo visiems istorijos dalyviams. CoCo nužvelgė „apsimetėlį“ šunį, Rudy stebėjo susiraukusį žmonos veidą, o šunelis Coco dairėsi po niekad anksčiau nematytus namus.

„Kai jis grįžo namo su ne tuo šunimi, man pasakė, kad kažkas negerai su BooBear – jis tiesiog spokso į mane ir atrodo nustebęs“, – CoCo pasakojo „PawsPlanet“. „Mano dešimtmetis anūkas pasakė – tai ne BooBear, šis šuo turi dantis, o BooBear – neturi.“
Šunelis

Laimei, CoCo ši situacija pasirodė juokinga – paprašius vyro pagalbos, šis grįžo namo su nauju šunimi. Pasisekė, kad negrįžo su mažu avinėliu – juk šie irgi maži ir balti. Ji nusprendė juodu nufilmuoti, sakydama: „Jis parsivežė ne tą šunį iš kirpyklos. Rudy, tu esi šunų grobikas!“
Tuo metu vyras gynėsi sakydamas: „Jie man davė ne tą šunį“. „Grįžk atgal į kirpyklą ir paimk mūsų šunį“, – juokdamasi atsakė žmona.

Kol vyras buvo išvykęs, vaizdo įrašu moteris pasidalino feisbuke, kuriame skelbė: „Visi man sako, kad per daug dirbu… kad šeima galėtų man padėti… taigi, po 15 valandų kalėdinės pamainos, mano puikusis vyras manęs paklausė – brangioji, kuo galėčiau tau padėti?“

Šis mažas nesusipratimas nutiko 2019–ųjų gruodį, ir nuo to laiko daug kas pasikeitė. Pagrindinis istorijos veikėjas BooBear nugaišo šį balandį, būdamas garbus 17 metų senjoras.

Socialiniuose tinkluose CoCo rašė: „BooBear buvo mano mažytis draugas, visur mane sekiojęs ir besąlygiškai mylėjęs… liko daugybė gražių prisiminimų, o mūsų namuose ir širdyse atsivėrė tuštuma.“